Καρκίνε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Καρκίνε... τι σε περιμένει το 2021;


Πάμε να δούμε καλά μου Καρκινάκια τι έχει το 2021 για εσάς!

Ο Ιανουάριος, έχει φυσικά Αιγόκερω, αλλά κι Αφροδιτούλα στο ίδιο ζώδιο, που μια χαρά σας ξηγιέται συναισθηματικά κι ας μην της το χετε! Με Άρη επίσης στον Ταύρο, πολύ καλά θα διεκδικήσετε πράματα και θάματα στα εργασιακά σας, αλλά το φρένο, θα το τραβήξει (για όλους μας) ο Ερμής ο ανάδρομος στον Υδροχόο που ξεκινάει την τελευταία ημέρα του μήνα.

Αρχίζει λοιπόν ο Φεβρουάριος με Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, που γυρεύει να βγάλει τα άπλυτα σας στη φόρα και θα πάρετε βαθιά ανάσα λέφτερη από τις 21 του μήνα και μετά. Ο Μάρτιος έχει Ιχθύ –που μια χαρά σας πάει- και δείχνει να σας ξελασπώνει, να σας δίνει μια (με ευγενικό τρόπο όμως!) και να σας ξεκολλάει το μυαλό, την καρδιά και τη θέληση, για να κάνετε επιτέλους πράγματα!

Ο Απρίλιος έχει αρκετό Κριό, αλλά εσείς δε μασάτε διότι… διότι –αν είναι δυνατόν!- ο Άρης από τις 24 μπαίνει στο ζώδιο σας! Δεν είναι απλώς κουλό, είναι παντελώς ανήκουστο, μιας και κατσικώνεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 27 Ιουνίου! Νεύρα, ναι θα έχετε! Θα έχετε όμως κι ενέργεια για δυο άτομα, σεξαπίλ, ένα νεύρο στα λόγια και τις κινήσεις σας, αλλά όπως και να το κάνουμε, σαν να σας πηγαίνει το look «με το δάχτυλο στην πρίζα!».

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Τον Μάιο εκτός από Πάσχα, έχουμε και μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26 στον Τοξότη, που σας βάζει στο τριπάκι να τσεκάρετε το τρίπτυχο εργασία-χαρά-καθημερινότητα. Α! Και να μην ξεχάσω: έχουμε ξανά Ερμή ανάδρομο από τις 31 μέχρι τις 23 Ιουνίου στους Διδύμους. Η αλήθεια είναι ότι θα το κουράσετε το μυαλουδάκι σας με διάφορες άχρηστες και σκοτεινές σκέψεις, αλλά ότι και να σας πω εγώ, εσείς, το δικό σας θα κάνετε!

Με τούτα και με κείνα μπαίνει κι ο Ιούνιος και λέει «βρε δεν κάνω κι εγώ μια Έκλειψη Ηλίου, να μην με λένε ντεμοντέ;» Και την κάνει! Στις 10 του μήνα στους Διδύμους (παραδεχτείτε το βρε: τα Διδυμάκια τραβάνε ζόρι). Εσείς… χαμπάαααααααααααρι… Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά… Γιατί; Επειδή μπαίνει η Αφροδίτη στο ζωδιάκι σας από τις 3 μέχρι τις 27 του μήνα, να γιατί! Χαρές εσείς, καλλωπισμούς κι έρωτες. Σιγά μην σας πιάσει η Έκλειψη τρομάρα σας!

Ο μήνας των γενεθλίων σας – ο Ιούλιος- σας κάνει δώρο τον Ερμή στο ζώδιο σας από τις 12 μέχρι τις 28, για να παρλάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε, ενώ αν έχετε πολύ Λέοντα στο ωροσκόπιο σας, μια χαρά θα σας πάει ο μήνας!

Ο Αύγουστος από την άλλη, δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα σας συγκλονίσει συθέμελα, θα είναι απλώς συμπαθής, ενώ ο Σεπτέμβριος έχει 2 σημαντικά πράγματα: Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 11 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου (σεξάκι, γνωριμίες, φλερτάκι, εξωστρέφεια στο φουλ) και Ερμή ανάδρομο στις 29 του μήνα στον Ζυγό. Ναι σε όλα, όχι σε λόγια που πληγώνουν σε πρόσωπα που αγαπάτε!

Ο Οκτώβριος, σας σπάει λίγο τα νεύρα -από τη μια ο ανάδρομος Ερμής που όμως τελειώνει στις 18 κι από την άλλη ο πολύς Ζυγός που κυκλοφορεί στον αέρα και σας εκνευρίζει-. Ο Νοέμβριος έχει Άρη στον Σκορπιό (ζήτω σε σεξ!) κι Αφροδίτη (ξανά!) στον Αιγόκερω –κάνε μου προξενιά, μου αρέσει!- αλλά και… μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 του μήνα. Τι να κάνετε; Σεξάκι και να αγνοήσετε οτιδήποτε άλλο!

Ο Δεκέμβρης κλείνει με μια ακόμα Έκλειψη στις 4 στον Τοξότη, (προσέχουμε δουλίτσα, καθημερινότητα), ενώ από τις 21, η καλή η προξενήτρα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα γίνει ανάδρομη, άρα, προξενιά μέχρι το τέλος του χρόνου, στοπ!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved