Δίδυμε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Δίδυμε... τι σε περιμένει το 2021;


Με το καλό να μπει το 2021, μπας και χαμογελάσει το χειλάκι μας λίγο! Άντε να δούμε τι έχει γραμμένο για εσάς, αγαπημένα μου πλάσματα! Σας το λέω από τώρα, δε θα βαρεθείτε καθόλου! Ο Διας κι ο Κρόνος θα βρίσκονται στον φιλικότατο σας Υδροχόο, με το ένα χέρι να δίνουν και με το άλλο να παίρνουν!

Ο Ιανουάριος έχει φυσικά Δία-Κρόνο, αλλά κι Ερμή στον Υδροχόο, πράγμα πολύ ενδιαφέρον, μιας και θα αισθάνεστε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Αν είναι να περάσετε τις αγαστές σας προθέσεις σε πράξεις, θυμηθείτε μονάχα πως, στις 31 του μήνα ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο.

Έτσι θα κυλήσει κι ο Φεβρουάριος, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21, τον Υδροχόο να σας δίνει όμως γερές τσιμπιές να τολμήσετε πολλά και διάφορα, αφού κι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο από τις 2 μέχρι τις 25 του μήνα. ΟΚ, ένας μεγάλος αχταρμάς είναι ο Φεβρουάριος παντελώς γλυκόπικρος, αλλά γιατί δεν εστιάζετε να βρείτε το «γλυκό», όπου μπορείτε, ε;!

Ο Μάρτιος έχει τον Ερμή, που πλέον ως ορθόδρομος θα περπατάει μέχρι τις 15 στον Υδροχόο, αλλά και ένα μεγάλο πυροβολικό! Τον Άρη στο ζώδιό σας, από τις 5 του μήνα μέχρι –τάξτε μου!- τις 23 Απρίλη παρακαλώ! Έτσι λοιπόν και ο Μάρτιος, αλλά κι ο Απρίλιος, σας χαρίζουν τεντωμένα νεύρα μεν, τρελό σεξαπίλ δε!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Τον Μάιο μπαίνουν κι ο Ερμής, αλλά κι η Αφροδιτούλα στο ζώδιό σας και ποιος σας πιάνει! Τρέξτε μικρά μου να πιάσετε τον Μάη, μα κι ό,τι φτάνει το χεράκι σας, διότι τέτοια διπλή καλοσύνη από πλανήτες, λίγα ζώδια βλέπουν! Το νου σας μονάχα, διότι στις 26 γίνεται μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, ενώ στα 31 του μηνός, ο Ερμής –που βρίσκεται στο ζωδιάκι σας, μην ξεχνιόμαστε- γίνεται… ανάδρομος! Αποτέλεσμα; Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα περάσουν από τεστ κι όποιες αντέξουν, θα σας κάνουν ευτυχισμένους/ες πραγματικά!

Σας χάλασα το σιρόπι, ε; ΟΚ, ο μήνας των γενεθλίων σας, ο Ιούνιος, είναι κομματάκι μήνας-πρόκληση. Από τη μια ο Ερμής ο σκασμένος κι από την άλλη η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα (ποιος ήρθε;), κάνουν τα πράγματα λίιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο περίπλοκα από όσο θα επιθυμούσατε, έτσι δεν είναι; Πετάξτε από τη ζωή σας ό,τι κι όποιον περισσεύει και πατήστε restart. Ο Άρης, που από τις 12 θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα σας χαρίσει το θάρρος και τα λόγια που πρέπει να ξεστομίσετε, έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από δεσμά κι υποχρεώσεις περιττές!

Ο Ιούλιος δε σας συγκλονίζει το «είναι» σας, ενώ ο Αύγουστος σαν να χαμογελάει, με την Αφροδίτη να μπαίνει στις 17 στο Ζυγό κι ο Σεπτέμβριος, εκτός από αυτήν, διαθέτει κι Άρη στο Ζυγό! Φλερτ, σεξ, γλυκά μάτια, τρελή εξωστρέφεια, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, δημιουργική φάση, όλα αυτά είναι τα δώρα που μπορείτε κάλλιστα να μαζέψετε! Μοναδικός σκασμένος της υπόθεσης, ο ανάδρομος Ερμής στις 29 του Σεπτέμβρη στον Ζυγό! Ε, κι εσείς μην περιμένετε μέχρι τότε για να δείτε χαΐρι!

Σας έχω και καλύτερα άμα θέλετε! Ο Οκτώβριος έχει και Άρη στο Ζυγό και Αφροδίτη στον Τοξότη! Ο ανάδρομος Ερμής μας αδειάζει τη γωνιά στις 18, άρα, από εκεί και πέρα, ερωτεύεστε, συζείτε, ζευγαρώνετε άφοβα! Τον Νοέμβριο έχουμε μια ακόμα Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (στις 19) που περισσότερο θα σας βάλει να σκεφτείτε περασμένες πράξεις, παρά θα σας φέρει γεγονότα.

Ο Δεκέμβριος συνεχίζει με Έκλειψη και μάλιστα Ηλίου αυτή τη φορά, στον Τοξότη στις 4 του μήνα. Ξανά-μανά, ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις σας με τους «άλλους», ενώ ο Άρης από τις 14 στον Τοξότη, δοκιμάζει την υπομονή σας, αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 21/12. Σεξ, μυστικά και μύχιες σκέψεις προσπαθούν να βρουν τρόπο να αναστατώσουν την ψυχολογία σας, για αυτό το λόγο, κάντε τα ξεκαθαρίσματά σας με τις εκλείψεις που προηγούνται ώστε το 2022 να σας βρει σε νέα σελίδα στη ζωή σας!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved