2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σου

Κάνε από τώρα τα σχεδιά σου για τον μήνα που σε ευνοεί περισσότερο μέσα στο 2021.

2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σου

Δεν θα είμαστε για πάντα σε απόγνωση. Θα περάσει το 2020 και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τα δύσκολα σχεδόν τα περάσαμε όλα. Το 2021 θα δούμε σιγά σιγά την ηρεμία και την καθημερινότητά μας να επιστρέφουν. Λίγο πιο κάτω μπορείς να διαβάσεις τον μήνα κατά τον οποίο ευνοείσαι περισσότερο και αν θέλεις να κάνεις τα σχέδιά σου από τώρα, τότε ξεκίνα να οργανώνεσαι!

ΚΡΙΟΣ-Ιανουάριος

Θα κάνεις Πρωτοχρονιά με τον Άρη στο ζώδιό σου, ο οποίος μακριά από Κρόνους και Πλούτωνες, θα σου προσφέρει ατόφια την ενέργειά του μέχρι και τις 6/1. Από εκεί και πέρα θα περάσει στον 2ο οίκο σου, βοηθώντας σε αποκτήσεις όσα επιθυμείς, να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά και να βγάλεις… πάθος στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ-Οκτώβριος

Μπορεί ο Οκτώβριος να σου φαίνεται… μακριά, ωστόσο αξίζει να περιμένεις. Είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα ευνοηθείς περισσότερο στα ερωτικά σου ζητήματα και θα δεις το πάθος να φουντώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ-Ιούλιος

Ο κυβερνήτης - πλανήτης σου, ο Ερμής, τότε θα είναι στον Καρκίνο και είναι αυτός που θα σου δώσει εξαιρετική τύχη μέσα στον Ιούλιο. Θα σε βοηθήσει οικονομικά, αλλά και ερωτικά. Τι θέλεις παραπάνω;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Μάρτιος

Μόνο χαρές θα έχεις τον Μάρτιο. Α… και έρωτα και ευτυχία. Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ευχάριστες αναμνήσεις και αν είσαι single, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΛΕΩΝ-Οκτώβριος

Δούλευες ακούραστα το τελευταίο διάστημα και δεν φοβήθηκες να κάνεις το βήμα παραπάνω. Θα πετύχεις πολλά μέσα στον Οκτώβρη και θα δεις τις προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, να αποφέρουν καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα πάρεις τα πάνω σου και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τόση που θα «κυνηγήσεις» την ερωτική σχέση που σου αξίξει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ-Δεκέμβριος

Ο Δίας τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου περνά στον 6ο οίκο σου κι επιτέλους η σκληρή δουλειά, θα σου αποφέρει καρπούς και μπορεί να πάρεις ακόμα και μια προαγωγή ή αύξηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Νοέμβριος

Ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά τον Νοέμβριο και θα σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Ο Ερμής και ο Κρόνος θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες και απίστευτη επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Ιούλιος

Το 2021 αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες χρονιές για σένα. Τον Ιούλιο όμως θα νιώθεις πιο δυνατός και πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και σου εγγυόνται ατελείωτο ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Αύγουστος

Ο Άρης τότε θα κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο απλά. Πήγαινέ το λίγο πιο χαλαρά αυτό το μήνα και θα δεις ότι όλοι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν γιατί θα έχεις την στήριξή του, οπότε, στόχευσε στα αστέρια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Ιούλιος

Θα νιώθεις ότι είσαι στην κορυφή του κόσμου αυτόν τον μήνα και τίποτα δεν θα μπορέσει να χαλάσει την ψυχολογία σου. Η αγάπη θα είναι παντού γύρω σου, οπότε εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί και ζήσε όλα τα ρομαντικά σου όνειρα!

ΙΧΘΥΣ-Ιούνιος

Ο μήνας που θα ευνοηθείς περισσότερο είναι ο Ιούνιος. Ειδικά σε ό,τι έχει κάνει με ζητήματα καρδιάς! Θα ερωτευτείς όσο ποτέ και θα ζήσεις αξιομνημόνευτες καταστάσεις!

Διάβασε επίσης:

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved