Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

Πρόσεξε μην φας κέρατο!

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

Και αν δεν «φας», μπορεί εσύ να απατήσεις το ταίρι σου, αν ανήκεις σε ένα από τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι που το 2021 θα νιώσουν λίγο πιο… ανήσυχοι και ίσως ψαχτούν περισσότερο και την κάνουν τελικά την κουτσουκέλα. Πάμε να τα δούμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχει την φήμη του πιστού ζωδίου, μιας και ανήκει και στα σταθερά κιόλας, έχει όμως πάνω από το κεφάλι του τον Ουρανό. Τον πλανήτη ντε… Πρόκειται για τον πιο ανατρεπτικό πλανήτη από όλους, που φέρνει τα πάνω κάτω σε μια στιγμή. Η επιρροή του είναι μεγάλη και έχει βαλθεί να αλλάξει την ζωή των Ταύρων σε πολλά επίπεδα. Το 2021 αναμένεται μάλιστα να τους κάνει πιο… παιχνιδιάρηδες, να θελήσουν να αναζητήσουν το κάτι διαφορετικό ή το καινούργιο και να ξεφύγουν από την ρουτίνα τους. Θα δουν την ζωή τους με άλλο μάτι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό το 2021 να πληγώσει έναν άνθρωπο που αγαπά. Κι αυτό γιατί εκείνος θα θελήσει να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στην ζωή του και να φέρει τα πάνω κάτω. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι Υδροχόοι έχουν εγωιστικές και προκλητικές-αντιδραστικές τάσεις. Επίσης δεν συμβιβάζονται εύκολα και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Αν βαρεθεί, θα επιδιώξει την αλλαγή με κάθε τρόπο και θα κυνηγήσει το κάτι καινούργιο ή διαφορετικό.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις τον Καρκίνο σε αυτή τη λίστα, γιατί κι εσύ τον έχεις για τον συναισθηματικό τύπο που δεν θέλει να πληγώνει όσους αγαπά και που υπομένει πολλά στο όνομα της αγάπης. Έλα μου όμως που το 2021, θα δεις ένα άλλο του πρόσωπο… Αν ο Καρκίνος έχει νιώσει παραμελημένος και πληγωμένος από το ταίρι του, τότε δεν θα σκεφτεί λογικά και θα κάνει παρορμητικές κινήσεις. Μέσα σε αυτές είναι και το… κέρατο. Φυσικά και μπορεί να το κάνει, μην τον υποτιμάς, επειδή νομίζεις ότι είναι χαμηλών τόνων… Θα ψάξει με κάθε τρόπο να βρει την ευτυχία και την αγάπη κάπου αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ακόμα outsider, που μπορεί να ανατρέψει τη φήμη του σταθερού και αξιόπιστου το 2021... Ο Σκορπιός έχει πολλούς λόγους για να… απιστήσει και ο κυριότερος... ο Ουρανός απέναντί του. Καταρχάς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του στο σεξουαλικό κομμάτι και σε ό,τι έχει να κάνει με την λίμπιντό του και τα πάθη του. Αν το ταίρι του, του δίνει όλα όσα ζητά και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, τότε δεν θα «ψαχτεί». Αν όμως δεν το κάνει, τότε ο Σκορπιός θα βγει στο «κυνήγι» και ακόμα και αν τον «πιάσει στα πράσα» κάποιος, δεν θα νιώσει καθόλου τύψεις. Το πιο πιθανό είναι να κατηγορήσει την άλλη πλευρά για την απουσία σεξουαλικής ζωής και ότι αυτό φταίει που… «αναγκάστηκε» να ξενοκοιτάξει.

Διάβασε επίσης:

Αυτές οι αλλαγές σε περιμένουν το τελευταίο 3μηνο του 2020!

Αυτά είναι τα ζώδια που δε θα παντρευτούν τα επόμενα 5 χρόνια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved