Οικονομικά Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς το ζητούμενο είναι να αλλάξεις τακτική και προσανατολισμούς, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει η ανατροπή για να σε βρει! Επιπλέον, οικογενειακά και περιουσιακά θέματα απαιτούν την προσοχή σου.
Μετά τα γενέθλιά σου, καλείσαι απλά να κινηθείς με μέτρο, τουλάχιστον στις σοβαρές υποθέσεις σου, αφού κατά τα άλλα η χρονιά σου θα αποδειχθεί πολυέξοδη σε διασκεδάσεις και… έρωτες! Φυσικά, για να ξοδεύεις πάει να πει ότι έχεις αλλά δεν αποκλείεται να επωφεληθείς και από δώρα ή κεράσματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να χάσεις χρήματα από άστοχες επιλογές, αλλά πολύ περισσότερο από «πονηρούς/ες» που εκμεταλλεύονται την αφέλειά σου. Αν όμως έχεις κινηθεί εσύ «λάθρα», τότε θα βρεθείς στο επίκεντρο αποκαλύψεων, που θα σου στοιχίσουν. Μετά τα γενέθλιά σου, εξακολουθείς να «ψαρεύεις» ή να κινείσαι σε «θολά νερά», πέφτοντας σε λάθη ή/και κρύβοντας όσα δε θέλεις να φαίνονται. Θα έχεις ωστόσο και τα τυχερά σου, που θα σου επιτρέψουν να περάσεις «ζωή χαρισάμενη», ενώ στο πλάνο είναι και η εκμετάλλευση ακινήτων.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να σημειώσεις μια σημαντική πρόοδο στο «επιχειρείν» και μάλιστα σε μια υπόθεση που διακυβεύονται πολλά λεφτά. Αν πάλι δεν έχεις τέτοιες βλέψεις μπορείς να ελπίζεις σε ένα «πακέτο» που θα λάβεις με την βοήθεια της τύχης. Επιπλέον, αν κάτι «στραβώσει» θα εμφανιστεί ένας «από μηχανής θεός». Μετά τα γενέθλιά σου οι υποθέσεις με ακίνητα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ κατά τα άλλα καλείσαι να «κόψεις ταχύτητα», δίνοντας προτεραιότητα στην διασφάλισή σου, κάτι που εμπεριέχει και αναπόφευκτους συμβιβασμούς με την πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved