Οικονομικά Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Από την μια θα κερδίζεις κι από την άλλη θα χάνεις, οπότε πάλι στα ίδια θα βρεθείς, μέχρι όμως να ισορροπήσουν τα πράγματα, πιθανότατα θα περάσεις «διά πυρός και σιδήρου», ειδικά στα επαγγελματικά σου που το κλίμα δεν είναι δα και το καλύτερο. Επιπλέον, οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα θα έχουν κι αυτά τις… πολύ «στραβές» τους κι αν δεν δράσεις αποφασιστικά, θα συνεχίσεις να πληρώνεις «κερατιάτικα» μέχρι νεωτέρας.
Από τις 14/5 μέχρι τις 28/7, διευκολύνεσαι πάντως για να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μεταφορές σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Ανατροπές και «ανάποδες» καταστάσεις θα σε κάνουν πιο ανασφαλή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις επιτυχώς στις προκλήσεις της ζωής. Απλά, θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις μια ισορροπία για μεγάλο διάστημα. Στο «πλάνο» είναι και έξοδα για την αποκατάσταση ζημιών στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως όμως να σου κοστίσει πολύ περισσότερο ένας έντονος τρόπος ζωής, διανθισμένος με… ερωτοδουλειές! Το ότι θα έχεις για να ξοδεύεις είναι βέβαια μια καλή παρηγοριά, αλλά πρόσεξε και κάποιους «πονηρούς» που έχουν την πρόθεση να σε εξαπατήσουν

3ο δεκαήμερο

Στην περίπτωσή σου ταιριάζει γάντι το «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», αφού η ζωή σου επιφυλάσσει «ανοίγματα» που έχουν μεν δελεαστικές προοπτικές, αλλά και τον κίνδυνο να βρεθείς στο μηδέν. Ουσιαστικά, καλείσαι να ελιχθείς ανάμεσα σε τυχερά, άτυχα και απροσδόκητες καταστάσεις και το που θα καταλήξουν τα πράγματα -αν καταλήξουν- εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εύνοια που έχει σε τέτοια θέματα το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Επιπλέον, τα ζητήματα καρδιάς θα έχουν κι αυτά τα έξοδά τους.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved