Οικονομικά Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Συμφωνίες, ρυθμίσεις και συνεργασίες είναι το βασικό πλαίσιο της επαγγελματικής και οικονομικής σου ζωής, με την ζυγαριά να κλίνει υπέρ σου στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Επιπλέον, μπορεί να σημειωθεί πρόοδος στα περιουσιακά σου και σε οτιδήποτε συνδέεται με την εκμετάλλευση ακινήτων (μισθώσεις, συμβόλαια κλπ). Στα εργασιακά σου, πάλι, αναμένονται αλλαγές, που θα συνεχιστούν και μετά τα γενέθλιά σου, έχοντας όμως πλέον έναν πιο «δραματικό» χαρακτήρα, που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτε ως δεδομένο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για σένα, αφού από την μια πλευρά καλείσαι να αντιμετωπίσεις υπόγειες κινήσεις ή/και την στοχοποίησή σου από άτομα του περιθωρίου, ενώ «παίζει» και μια φυσική καταστροφή που θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία σου. Από την άλλη, κινδυνεύεις να παραπλανηθείς από «μαιτρ» του είδους ή να προβείς σε εντελώς άστοχες ενέργειες. Δώσε, λοιπόν, προτεραιότητα στην προστασία σου, αφήνοντας τα μεγάλα σχέδια για την επόμενη χρονιά και πάλι όμως μετά μεγίστης προσοχής, όσον αφορά τις απατεωνιές σε βάρος σου.

3ο δεκαήμερο

Φέτος, είναι προτιμότερο να μην ξανοιχτείς , ούτε βέβαια να ελπίζεις σε μεγάλα πράγματα, αφού το πιθανότερο είναι να αστοχήσεις ή να πέσεις θύμα αρνητικών συγκυριών, που θα σε αφήσουν «επί ξύλου κρεμάμενο/η». Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται καταστάσεις που είναι απόρροια γενικότερων εξελίξεων σε οικονομικά ή/και εργασιακά θέματα, αλλά και δόλιες κινήσεις σε βάρος σου. Αντίθετα, μετά τα γενέθλιά σου θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη, άφησε λοιπόν τις πολύ σοβαρές υποθέσεις σου για το 2022

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved