Οικονομικά Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Σκορπιού ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η ανατροπή των δεδομένων -στην οποία θα πρέπει να αρχίσεις να… συνηθίζεις- θα διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον και σημασία δεν έχει να «μοιρολογείς» για τα χαμένα, αλλά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται, αφού παράλληλα υπάρχουν οι ενδείξεις μιας θεαματικής ανόδου.
Μετά τα γενέθλιά σου όμως, τα «λουριά» σφίγγουν, οι αποτυχίες πληθαίνουν και μπαίνεις σε περίοδο λιτότητας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι προδιαγραφές σου είναι πολύ καλές και «ό,τι πιάνεις χρυσάφι γίνεται». Με δεδομένα όμως τα όσα ακολουθούν στην συνέχεια, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία σε αυτήν την αναπτυξιακή φάση για να διασφαλίσεις το μέλλον σου. Γιατί μετά, τα γενέθλιά σου, θα βρεθείς ανάμεσα σε «διασταυρούμενα πυρά» και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδό σου. Αν μάλιστα έχεις… καλομάθει θεωρώντας ότι πάντα θα είσαι ο κερδισμένος της υπόθεσης, θα την «πατήσεις» χειρότερα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου δεν φαίνεται να κινδυνεύεις σοβαρά από κάτι, ίσα-ίσα που μπορείς να κερδίσεις από απώλειες άλλων ή ακόμη και δικές σου, εισπράττοντας μια αποζημίωση. Κι ό,τι κι αν συμβεί στην πορεία, τελικά θα βρεθείς ασφαλής και «καβατζωμένος/η». Μετά τα γενέθλιά σου θα έχεις την πολυτέλεια να ξοδέψεις αρκετά, έχοντας την υποστήριξη του Δία. Αυτός είναι που θα σε προστατέψει και σε δύσκολες καταστάσεις, αν όμως μεγαλοπιαστείς κι αρχίσεις τις «κουτουράδες», τότε θα «τιμωρηθείς».

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved