Οικονομικά Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ζυγού ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αρκετές εξελίξεις θα περιστραφούν γύρω από οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ίσως όμως χρειαστεί να πολεμήσεις σκληρά απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που απειλούν τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, ενώ ζημιά θα πάθεις κι από μια συνεργασία.
Μετά τα γενέθλιά σου, τα παραπάνω μέτωπα εξακολουθούν να είναι ανοικτά κι ένας συμβιβασμός δείχνει αναπόφευκτος. Συνάμα όμως θα έχεις μεγαλύτερη ρευστότητα.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια αποτυχία θα σε οδηγήσει σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο άνοιγμα, που έχει καλές πιθανότητες να σου «βγει». Ισχύει όμως και το αντίστροφο, αν δηλαδή «πάρουν τα μυαλά σου αέρα», θα υποστείς μια δεινή «ήττα» και σε μια τέτοια περίπτωση μόνο αν έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη», θα μπορέσεις να σταθείς. Όσο για συνεργασίες, ουδείς λόγος να γίνεται. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως η κατάσταση εξομαλύνεται και θα έχεις τα τυχερά σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, επικρατούν «θυελλώδεις άνεμοι» και τα πράγματα δείχνουν να είναι εξαιρετικά δύσκολα, ιδιαίτερα αν εξαρτάσαι από συνεργάτες ή έχεις ανοικτά μέτωπα στα περιουσιακά σου. Κάποιες υποθέσεις μάλιστα δεν είναι καν «μαχητές» κι εκείνο που θα σου χρειαστεί πάνω απ’ όλα είναι η υπομονή. Μπορείς βέβαια να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον μετά τα γενέθλιά σου, αφού ο παράγων τύχη κάνει την εμφάνισή του στην ζωή σου

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved