Οικονομικά Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, διαφαίνονται αλλαγές, που είναι προοίμιο μιας νέας πορείας, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εμπόδια, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά. Με μια φράση, δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου, ούτε όμως να δώσεις «χώρο» σε όποιον/α πάει να σου επιβληθεί. Επιπλέον, ένα ατύχημα μπορεί να σου στοιχίσει, γι’ αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.
Μετά τα γενέθλιά σου, μια συνεργασία θα σε βλάψει, οπότε κινήσου μόνος/η σου, έχοντας πάντα κατά νου ότι οι άλλοι δεν παίζουν τίμια.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις μεν τύχη αλλά διαφαίνονται και καταστάσεις που θα σε «ζορίσουν», είτε επειδή θα μπλέξεις με απατεώνες, είτε λόγω πιέσεων και προβλημάτων, που σχετίζονται με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης μια προσωπική αντιζηλία μπορεί να παίξει τον –αρνητικό- ρόλο της στις υποθέσεις σου.
Μετά τα γενέθλιά σου, το πρόβλημα με τις απάτες παραμένει, το ίδιο όμως και η τύχη σου, οπότε η συνολική σου πορεία θα είναι επιτυχής, ειδικά αν προβείς σε αλλαγές.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είσαι σε καλό «φεγγάρι» και κόντρα στην όποια κρίση η πορεία σου μπορεί να είναι αναπτυξιακή και συνάμα κερδοφόρα. Πρόσεξε μόνο, μήπως πέσεις θύμα κάποιας απάτης.
Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, θα αρχίσουν να εμφανίζονται κάποιες δυσκολίες κι ίσως χρειαστεί να «κόψεις ταχύτητα» για να διασφαλίσεις πράγματα ή να αλλάξεις ό,τι δεν «τραβάει» πια. Επιπλέον, μην ξεχνάς τους… πονηρούς και τους συνωμότες!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved