Οικονομικά Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, κυριαρχούν οι αλλαγές και οι απότομες στροφές, μην τις φοβηθείς όμως αφού σε περιμένουν σημαντικές «νίκες», οπότε πάρε μια βαθιά ανάσα και… ξεκίνα! Αν βέβαια αποπειραθείς να «γαντζωθείς» σε ένα υπάρχον καθεστώς, η ζωή θα σε σύρει βίαια στην απέναντι «όχθη».
Μετά τα γενέθλιά σου, θα αρχίσουν οι περικοπές λόγω ανάγκης, ενώ δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων, αλλά και πάλι θα έχεις τις ευκαιρίες σου. «Μια μέσα, μια έξω» θα σε πηγαίνει δηλαδή η ζωή και καλό είναι να κινηθείς με μέτρο, τόσο στις καλές όσο και τις άτυχες φάσεις σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Το αίτημα της αλλαγής είναι πολύ ισχυρό μέχρι τα γενέθλιά σου, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσεις πολλά από αυτά που σε συνόδευαν στην έως τώρα ζωή σου. Κι αν μεν ήσουν σε καλή κατάσταση, κινδυνεύεις να βρεθείς απότομα στο «τίποτα», αν όμως «δεν είχες στον ήλιο μοίρα», ένα γύρισμα της τύχης θα σε πάει πολύ ψηλά.
Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, διαφαίνεται ένα «πίσω- μπρος» και μέχρι το καλοκαίρι του 2022 έτσι θα πηγαίνεις. Επιπλέον, αναμένεται ένα «σπάσιμο» συνεργασίας και μια νομική διαμάχη.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να ζήσεις «σκληρές» καταστάσεις, οπότε λάβε τα μέτρα σου. Το πρόβλημα βέβαια έχει να κάνει κυρίως με τις δουλειές σου, αφού στο καθαρά οικονομικό πεδίο, όλο και κάτι καλό θα σου τύχει.
Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, η τύχη σου ανοίγει και οι όποιες πρωτοβουλίες πάρεις θα αποδώσουν τα μέγιστα

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved