Οικονομικά Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου όλα κινούνται γύρω από οικογενειακές επιχειρήσεις ή την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου, ίσως μάλιστα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα σε φέρουν σε μια πολύ διαφορετική θέση από εκείνη που βρισκόσουν μέχρι πρότινος.
Μετά τα γενέθλιά σου, θα λάβεις και μια έξτρα ώθηση από την τύχη, δεν αποκλείεται να λάβεις και μια κληρονομιά, στο αμιγώς οικονομικό κομμάτι όμως θα υπάρξουν πιεστικές ή/και απρόβλεπτες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς και διαφορετικούς, η μια από την άλλη, χειρισμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αρκετά πράγματα περιστρέφονται γύρω από οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, θα υπάρξουν ωστόσο και σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου. Η γενική κατεύθυνση είναι θετική και θα γίνει ακόμη περισσότερο, αν αποφασίσεις να κάνεις μια επανεκκίνηση στην ζωή σου.
Μετά τα γενέθλιά σου, τα οικογενειακά-περιουσιακά εξακολουθούν να είναι ένα βασικό πεδίο συμβάντων και δράσεων, σίγουρα όμως θα κληθείς να διαχειριστείς και πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν θα είναι πάντα εύκολες. «Μάχες» θα δώσεις και η «παθιασμένη» στάση σου θα χωρίσει τον κόσμο σου στους «δικούς σου» και τους… άλλους!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η ζωή θα σε πηγαίνει μια πάνω και μια κάτω και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να λειτουργήσεις προνοητικά για τις «άτυχες» στιγμές που σε περιμένουν. Μην ξανοιχτείς, δηλαδή, πολύ γιατί ανάλογα μεγάλη θα είναι και η «ήττα» που θα υποστείς. Επιπλέον, αναμένονται «μάχες» για περιουσιακά και κληρονομικά θέματα.
Μετά τα γενέθλιά σου, έχεις τύχη αλλά τις περιόδους του «μαζέματος» θα διαδέχονται εκείνες που θα ξοδεύεις ασύστολα. Επιπλέον, μια νομική διαμάχη μπορεί όχι μόνον να σε «τσιτώσει», αλλά και να σου στοιχίσει.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved