Οικονομικά Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Διδύμου ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένονται κρίσεις, επικρίσεις και διεκδικήσεις που εύκολα θα πάρουν νομικό χαρακτήρα. Εκείνο που προέχει όμως είναι να λειτουργήσεις το ίδιο δυναμικά και συνετά και να δώσεις με σαφήνεια το «στίγμα» σου σε όσους/ες πάνε να σε αμφισβητήσουν. Στο δε αμιγώς οικονομικό κομμάτι, μια νομική απόφαση είναι «όλα τα λεφτά» για σένα. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, η τύχη θα αρχίσει να σου τρέχει από τα… μπατζάκια και μένει να εκμεταλλευτείς συνετά το πλεονέκτημά σου, βάζοντας και κάτι στην άκρη για μια δύσκολη ώρα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου κινδυνεύεις στα σοβαρά να πέσουν έξω τα «καράβια» σου ή να κάνεις πολλές «τρύπες στο νερό», ιδιαίτερα αν πάρεις πρωτοβουλίες νομίζοντας ότι θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημά σου. Υπάρχει βέβαια και ένας μεγάλος κίνδυνος κλοπής ή εξαπάτησης. Μετά τα γενέθλιά σου, τα πράγματα μπαίνουν μεν σε μια ρέγουλα, αλλά φαίνεται πώς θα ταλαιπωρηθείς αρκετά από γραφειοκρατικές ή νομικές διαδικασίες. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ακόμη καιρός για μεγάλα επενδυτικά ρίσκα, αφού μπορεί να τα χάσεις όλα εν μια νυκτί.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, κινδυνεύεις από εξαπατήσεις ενώ ό,τι «νόμιμο» κάνεις, μπορεί να πάει «άπατο», εκτός κι αν κινείσαι λαθραία και ξέρεις τα κατατόπια. Κι αν δεν ξέρεις, να η ευκαιρία για να αποκαλύψεις ή να κατανοήσεις το πώς κινούνται τα παράνομα κυκλώματα. Μετά τα γενέθλιά σου, δεν αλλάζουν και πολλά σε σχέση με τα παραπάνω και είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις με την διαίσθηση, παρά με την λογική σου, αφού η τελευταία «μπάζει νερά». Επιπλέον, μια συνεργασία μπορεί να αποδειχθεί αποσταθεροποιητική, αντί να σε βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved