Οικονομικά Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ταύρου ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλείσαι να ξεσκαρτάρεις με ό,τι δεν σου κάνει πια και να αναλάβεις νέα καθήκοντα, ίσως όμως αυτό να γίνει κάτω από δύσκολους όρους, αφού υπάρχει και ο αστάθμητος παράγων. Ανάλογη κατάσταση σε περιμένει και μετά τα γενέθλιά σου, με τις βεβαιότητές σου να καταρρίπτονται και τα καλά να έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Στην καριέρα σου πάντως μπορεί να κουραστείς για κάτι που τελικά δεν θα σου «βγει», ενώ φαίνεται πως σε έχουν «περικυκλώσει» ισχυρά συμφέροντα, που λειτουργούν περίπου εκβιαστικά απέναντί σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, κάποιες από τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα αποδώσουν τα μέγιστα, ίσως μάλιστα να εξασφαλίσεις ένα γερό «κομπόδεμα». Αν τώρα σου τα… φάνε οι έρωτες αυτή είναι μια άλλη ιστορία! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως έχεις καλύτερη τύχη στα αμιγώς οικονομικά και… χειρότερη στις δουλειές σου, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσδοκάς πολλά από «μπίζνες» αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την «μπάζα» σου θα την κάνεις. «Παίζει» ακόμη μια «μάχη» για τα περιουσιακά σου και η ανακατασκευή του χώρου σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλα θα καταλήξουν εκεί που θες, έστω κι αν περάσουν από μια νομική διαμάχη. Μετά τα γενέθλιά σου ωστόσο παρότι η τύχη εξακολουθεί να συνοδεύει τις προσπάθειές σου κινδυνεύεις από εξαπατήσεις ή κλοπές στο αμιγώς οικονομικό κομμάτι, ενώ στην καριέρα σου θα αλλάξουν τόσα πολλά που δεν θα την… αναγνωρίζεις! Επιπλέον, ο ένας συγγενής θα σου δίνει κι ο άλλος θα σου παίρνει.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved