Οικονομικά Κριός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Κριού ανά δεκαήμερο για το 2021!

Οικονομικά Κριός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα εξακολουθήσεις να έχεις την περυσινή υποστήριξη, ίσως μάλιστα να δρομολογηθούν και επωφελείς εξελίξεις στα περιουσιακά σου.Μετά τα γενέθλιά σου, αυτή η τελευταία τάση γίνεται ακόμη πιο ισχυρή, ενώ παράλληλα θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα σου αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Το πρόβλημα βέβαια είναι πώς ότι πάρεις θα το ξοδέψεις, ενώ «απειλείσαι» και με μια κλοπή. Όσο για τις δουλειές σου καλείσαι να κινηθείς συμβιβαστικά, αποδεχόμενος/η κάποιους περιορισμούς εν ονόματι της… ασφάλειάς σου!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια αρχικά πολλά υποσχόμενη κατάσταση θα βγάλει τα τρωτά σημεία της, αν όμως δεν σε πιάσει κάποια… κρίση, όλα θα ισορροπήσουν σε μια θέση… αναμονής! Μετά τα γενέθλιά σου, το σύμπαν σε «πάει» τρελά και μόνο αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που έχει πάψει να σε εκφράζει θα υπάρξουν «παρατράγουδα». Και πάλι όμως εσύ κερδισμένος/η θα βγεις.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα κατασταλάξεις στο τι είναι αυτό που σου ταιριάζει, έχοντας παράλληλα την… άνεση να ξοδεύεις! Μετά τα γενέθλιά σου μπορείς λοιπόν να «φορτσάρεις», έχοντας πάντα την τύχη με το μέρος σου, ίσως όμως χρειαστεί να μηδενίσεις μια πορεία που αποδείχτηκε ασύμφορη για σένα και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved