Ερωτικά Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η «αθωότητά» σου και τα ιδανικά σου δίνουν «μάχη» με την ανάγκη-επιθυμία σου να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, έστω κι αν ηθικά «κάτι» δεν σου κάθεται σωστά. Κι επειδή ο πειρασμός είναι μεγάλος, μάλλον δεν θα του αντισταθείς. Μετά τα γενέθλιά σου, έχοντας πάρει… φόρα, θα μπεις σε νέες περιπέτειες, με τα καλά, αλλά και τα στραβά του ερωτικού πάθους να σε συνοδεύουν.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα δείχνουν να είναι «ζόρικα» και μην ελπίζεις σε πολλά γιατί η σκληρή πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Από τον Μάρτιο και ύστερα όμως, θα ζήσεις καταστάσεις που είναι συνώνυμες της ευτυχίας, ανεξάρτητα με το πόσο «νόμιμες» ή «παράνομες» είναι αυτές. Επιπλέον, μια αλλαγή θα λειτουργήσει θετικά για σένα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, προηγούνται οι σπάνιες και απρόσμενες καταστάσεις. Ευκαιρία, λοιπόν, να ζήσεις κάτι «μοναδικό», βάζοντας στο περιθώριο ταμπού και προκαταλήψεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, που θεωρείς «δεδομένη», μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως, φαίνεται να «ζεις στον κόσμο σου», που σημαίνει ότι τα όσα πιστεύεις ή φαντάζεσαι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ίσως όμως και να βιώσεις μια «λαθραία» ευτυχία, με την… εχεμύθεια να είναι εξασφαλισμένη!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved