Ερωτικά Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Εδώ υπάρχουν δύο τινά, εξ ίσου ισχυρά, αλλά αντίθετα μεταξύ τους. Από την μια πλευρά, η ανάγκη-επιθυμία σου για μια «πλήρη» σχέση θα εκπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, αν είσαι μόνος στην παρούσα φάση! Από την άλλη όμως, φαίνεται να δρομολογούνται αλλαγές και ανατροπές, που πρακτικά σε συμφέρουν, μόνο αν επιδιώκεις να απεμπλακείς από μια σχέση που δεν σου κάνει πια. Αντίθετα, αν είσαι ήδη κάπου «βολεμένος/», όλα τείνουν να διαλυθούν, με τις απιστίες να έχουν μεγάλο μερίδιο σε αυτό.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Η χρονιά σου αναμένεται να είναι εξαιρετικά ζωηρή και βέβαια θα «μετρήσει» το αν είσαι μόνος/η ή σε σχέση, αφού στην δεύτερη περίπτωση ο έρωτας θα κάνει την «ζημιά» του. Και στην πρώτη βέβαια, η όλη κατάσταση δεν θα είναι και τόσο «καθαρή», αφού το διπλό παιχνίδι θα παίζεται από την άλλη πλευρά, μέχρι τουλάχιστον να ανέβεις στο πρώτο σκαλί του ενδιαφέροντός του/της. Από εκεί και ύστερα το κατά πόσο θα μπορούσε μια νέα σχέση να σου αλλάξει εντελώς τη ζωή, εξαρτάται κι από τα δικά σου «κολλήματα», που αν είναι ισχυρά, απλά θα χάσεις την ευκαιρία.

3ο δεκαήμερο

Η χρονιά σου αναμένεται να είναι «σούπερ», στην περίπτωση που είσαι μόνος/η κι αναζητάς μια σχέση που να σε καλύπτει σε πολλά, θα πρέπει όμως κι εσύ να βοηθήσεις, παραμερίζοντας πάγιες πεποιθήσεις και ταμπού. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση τότε τα όσα θα συμβούν θα σε «σοκάρουν», ανεξάρτητα με το αν σου ανοίγουν τον δρόμο για να κινηθείς πιο ελεύθερα. Κι αυτό το «σοκ» μπορεί μεν να προέλθει από το ταίρι σου, αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις κι εσύ πράγματα που μέχρι πρότινος έδειχναν αδιανόητα.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved