Ερωτικά Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η ανανέωσή της είναι το βασικό ζητούμενο, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι ενισχυμένες τάσεις ανεξαρτησίας θα της κάνουν ζημιά και δεν είναι ώρα για… δικηγόρους! Υιοθέτησε, λοιπόν, επιλογές που «σπάνε» την ρουτίνα και κάνε μια ευχάριστη έκπληξη στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι πολύ πιθανό να ζήσεις κάτι σπάνιο ή πρωτόγνωρο κι επειδή αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα, πάρε την «πάσα» που σου δίνει το σύμπαν και –πού ξέρεις;- εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να βρεθείς νεόνυμφος/η στο Μπαλί ή το Λας Βέγκας!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πολλά είναι εκείνα που συντελούνται στον χώρο του αοράτου, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως με συνέπεια να βγουν τα «μαχαίρια» και να βιώσεις ακραίες καταστάσεις. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα μπεις στον πειρασμό να απολαύσεις τις χαρές της… ζωής, στην πορεία ωστόσο θα αντιληφθείς ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι/ες με την δική σου «άνεση» τα πράγματα και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση από εκδικητικές πρακτικές σε βάρος σου.
Ακολουθεί ένα 2022 γεμάτο έρωτα και πάθος, από την καλή κι από την… ανάποδη!

3ο δεκαήμερο

Η επιθυμία σου για μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, συγκρούεται με την τάση μιας πιο «κλειστής» σχέσης κι επειδή… χατίρια δεν χαλάς, το πιθανότερο είναι να κρατήσεις και τις δύο επιλογές εκ παραλλήλου! Ωστόσο, με τα θέματα εμπιστοσύνης να βρίσκονται πολύ ψηλά στην «λίστα», είναι μάλλον μάταιο να ελπίζεις ότι μια αρχικά «ευτυχής» κατάσταση θα εξελιχθεί όπως θα ήθελες ή σου… παρουσιάζεται! Κάπου υπάρχει ένα «τρίτο πρόσωπο» κι έχεις βέβαια την επιλογή να είσαι εσύ αυτό, σε κάθε περίπτωση όμως η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved