Ερωτικά Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Έχοντας φάει την πρώτη «κρυάδα» από τον Ουρανό, μπορείς πια να ελπίζεις σε μια νέα αλλαγή που θα λειτουργήσει υπέρ σου. Μέχρι τα γενέθλιά σου μάλιστα, μπορεί να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει σε πολλά.
Μετά τα γενέθλιά σου όμως, η τάση σου να τα πάρεις όλα επάνω σου θα δημιουργήσει ασφυκτικές πιέσεις στο ταίρι σου, που θα αρχίσει να ψάχνει διεξόδους διαφυγής. Η απιστία λοιπόν σου χτυπά την πόρτα, εκτός πια κι αν είσαι εσύ αυτός/η που θα το ρίξει στην… ντόλτσε βίτα!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολύ δυνατές συγκινήσεις και αν είσαι μόνος/η, δείχνει εξαιρετικά απίθανο το να μην έχεις δίπλα σου ένα ταίρι που θα σε καλύπτει σε… όλα! Από εκεί και ύστερα όμως, μένει να αντιμετωπίσεις τον μεγαλύτερο εχθρό σου, δηλαδή την ζήλια σου, αφού μπορεί να προξενήσει μεγάλη ταλαιπωρία σε όλους,
Μετά τα γενέθλιά σου, μάλιστα, θα κριθούν πολλά, αφού, αν η σχέση σου έχει πληγεί, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Αν όμως όχι, τότε θα γίνει το στήριγμά σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες στιγμές θα «διαγωνίζονται» μεταξύ τους για το ποια θα επικρατήσει, έχοντας σαν κοινό παρονομαστή το πάθος με ό,τι το συνοδεύει, δηλαδή την σεξουαλική «έκσταση» και την ζήλια!
Μετά τα γενέθλιά σου, όσο εσύ θα επιδιώκεις μια μόνιμη και αποκλειστική σχέση, τόσο θα σου τυχαίνουν εκείνοι/ες που δεν θέλουν να δεσμευτούν. Κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κινδυνεύεις με πλήρη αποδιάρθρωση.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved