Ερωτικά Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν είσαι μόνος/η, η επιθυμία σου να βρεις ένα «σύντροφο ζωής» είναι πολύ κοντά στο να εκπληρωθεί. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον θα προηγηθεί η διακοπή της για να προκύψει στην συνέχεια το ποθούμενο. Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, ωστόσο μέχρι τα γενέθλιά σου τα καρδιοχτύπια θα είναι πολύ πιο δυνατά. Μετά προέχει η… πολυτελής διαβίωσή σου!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια αλλαγή πλαισίου θα φρεσκάρει την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να βιώσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση αυτό μπορεί να σημάνει και την διακοπή της.
Μετά τα γενέθλιά σου, θα προβείς μεν σε διασκεδαστικές «επιπολαιότητες», υπάρχει ωστόσο και μια κατάσταση που σε «καίει» πολύ κι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για σένα, μπορεί να σε «διαλύσει». Έχεις όμως σοβαρές ελπίδες να περάσεις τον «κάβο» και να φτάσεις τελικά σε ένα ασφαλές «λιμάνι».

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ένας χωρισμός είναι το πιο… απλό που μπορεί να συμβεί, με τις απιστίες να παίζουν τον δικό τους ρόλο, φαίνεται όμως να έχεις πολλές εναλλακτικές επιλογές στην διάθεσή σου και τελικά θα «αποζημιωθείς» για ό,τι δεν πάει (ή δεν πήγε) καλά.
Μετά τα γενέθλιά σου, η πλούσια κοινωνική ζωή θα καταπολεμήσει κάθε αίσθημα μοναξιάς, ενώ μέσα στον… σωρό θα βρεθεί και μια ψυχή πρόθυμη να σου κάνει όλα τα χατίρια!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved