Ερωτικά Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι ενδείξεις είναι πολλές και αντιφατικές μεταξύ τους κι αν είσαι μόνος θα πηγαίνεις από τις «σούπερ» καταστάσεις στις προβληματικές, χωρίς να κάθεται η «μπίλια» κάπου οριστικά. Κι από την στιγμή που τα πράγματα είναι έτσι, μην πάρεις κι εσύ στα πολύ… σοβαρά την ζωή σου!
Μετά τα γενέθλιά σου το κλίμα βελτιώνεται και σταθεροποιείται κι ανεξάρτητα με το αν κάποια μελλοντική στιγμή το «όνειρο» θα σβήσει ή όχι, δεν έχεις παρά να χαρείς μια σχέση που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου οι καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς είναι δύσκολες και ως ένα βαθμό «μαζοχιστικές». Αν μάλιστα προσθέσεις τις απιστίες και τα «σοκ» που θα υποστείς, η ευτυχία δείχνει για την ώρα ένα αρκετά μακρινό όνειρο.
Μετά τα γενέθλιά σου βέβαια, θα έχεις μια ευκαιρία για να την «αγγίξεις», τουλάχιστον σε επίπεδο καλοπέρασης. Τα θέματα εμπιστοσύνης ωστόσο παραμένουν πάνω στο «τραπέζι».

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η ανατροπή των ισορροπιών θα σε φέρει σε μια νέα κατάσταση, που θα είναι πολύ ιδιαίτερη, ίσως και «πειραματική» κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις «αποκούμπι» τις δουλειές σου.
Μετά τα γενέθλιά σου, η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη, αφού αντιπαρατίθενται η συντήρηση-δέσμευση από την μια πλευρά και η ανανέωση-ανεξαρτησία από την άλλη. Σκοτσέζικο ντους θυμίζει βέβαια αυτό κι αν προσθέσεις και τα θέματα εμπιστοσύνης, σίγουρα… δεν σε συμφέρει να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved