Ερωτικά Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να χωρίσεις. Υπάρχουν επίσης αυξημένες τάσεις απιστίας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα πάψεις να είσαι, μένει ωστόσο να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία» στην νέα σου κατάσταση.
Μετά τα γενέθλιά σου, κάποιος/α φαίνεται να σε δυσκολεύει αρκετά, συνάμα όμως έχεις πάρα πολλές εναλλακτικές κι αν «ζοριστείς», δεν έχεις παρά «να ζήσεις την ζωή σου», παραμερίζοντας τα «πρέπει» σου.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου πρόκειται να αλλάξουν πολλά, αλλά το παρελθόν δείχνει να ασκεί ακόμη μια επιρροή στην ζωή σου, ίσως λοιπόν να υπάρξει κι ένα «πισωγύρισμα», με την κατάσταση πάντως να μην ξεκαθαρίζει οριστικά.
Μετά τα γενέθλιά σου, ένα χωρισμός είναι αρκετά πιθανός, με την απιστία να κυριαρχεί. Αν πάλι εξιδανικεύσεις κάποιον/α, θα ζήσεις μεν το «παραμύθι» σου, αλλά στην πορεία όλο αυτό θα καταρρεύσει.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ο έρωτας συνδυάζεται με καλοπέραση και μόνο κάποιες δικές σου «επιπολαιότητες» μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα.
Μετά τα γενέθλιά σου, τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά, ίσως μάλιστα να προχωρήσεις σε μια πιο «επίσημη» δέσμευση, αν δεν την έχεις ήδη. Από την άλλη πλευρά, αν νοιώθεις περιορισμένος/η μέσα σε μια σχέση, σίγουρα θα κάνεις τα ανοίγματά σου, ό,τι κι αν… σημαίνει αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved