Ερωτικά Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλα πάνε πρίμα, ίσως μάλιστα να ζήσεις κάτι που σε εκφράζει απόλυτα και ο μόνος «κίνδυνος» που υπάρχει είναι να περιπέσεις σε κατάσταση συναισθηματικής αδυναμίας για… πρώην! Μετά τα γενέθλιά σου δημιουργούνται κι άλλες προϋποθέσεις για να ζήσεις τον «μεγάλο έρωτα», ίσως όμως το «μικρόβιο» της ζήλιας να χαλάσει την ειδυλλιακή εικόνα που πάει να δημιουργηθεί.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το κλίμα είναι «αγαπησιάρικο» με την «αποκατάστασή» σου να αποτελεί το κεντρικό αίτημα. Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες πιο «δραματικές» στιγμές, ιδιαίτερα σε σχέση με πρώην που επανέρχονται στο προσκήνιο. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ένα λυτρωτικό «ξέσπασμα».
Μετά τα γενέθλιά σου, κυριαρχούν οι έρωτες και τα πάθη κι είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα ή να περιέλθεις σε μια πολύ αντιφατική κατάσταση. Σίγουρα πάντως δεν θα βαρεθείς.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι νέες γνωριμίες και η κοινωνική σου ζωή θα σου προσφέρουν μια επαρκή κάλυψη, αν και όχι τόσο «βαθιά» όσο θα επιθυμούσες. Φαίνεται, ωστόσο, να υπάρχει κι ένα παρελθοντικό θέμα που σε «καίει» και θα πρέπει να ξεμπερδέψεις μαζί του.
Μετά τα γενέθλιά σου, γίνεται το «έλα να δεις», με τους έρωτες και τα πάθη να σε συνοδεύουν μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved