Ερωτικά Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, κυριαρχούν οι… απιστίες και οι αμαρτίες, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είσαι εσύ ο/η «πονηρός/η της υπόθεσης, Αν όμως είσαι παντρεμένος/η να ξέρεις ότι «απειλείσαι» με διαζύγιο. Μετά τα γενέθλιά σου το κλίμα δεν αλλάζει, ίσα-ίσα που η αναζήτηση της ευτυχίας σου θα συνδυαστεί με ακόμη περισσότερες… απιστίες ή καταστάσεις που σου επιτρέπουν να «παίζεις» κατά βούληση, χωρίς αυτό να έχει κάποιο κόστος.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις, αλλά σίγουρα η επαφή σου με την πραγματικότητα δεν είναι και η καλύτερη. Όσο για τις απιστίες που «παίζουν» δυνατά, διάλεξε αν θα είναι δικές σου ή της άλλης πλευράς. Μετά τα γενέθλιά σου, δεν αλλάζει κάτι προς την θετική κατεύθυνση κι ίσως σε συμφέρει να μείνεις μακριά από έρωτες και τα τοιαύτα, καλύπτοντας όμως τις σεξουαλικές ανάγκες σου, που δείχνουν να είναι πολύ… επιτακτικές!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένεται να κάνεις πολλές γνωριμίες, με ουσιαστικό κέρδος την βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, ανεξάρτητα με το αν θα «παιχτεί» κάτι το ερωτικό. Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου είναι αρκετά καλύτερη ως προς την πιθανότητα να βρεις ένα ταίρι που να σε εκφράζει σε πολλά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλη αυτή η κινητικότητα μπορεί να την κλονίσει. Άλλος/η βέβαια θα στενοχωρηθεί κι όχι εσύ.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved