Ερωτικά Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ερωτικό, ανεξάρτητα αν σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται και πράγματα που θα… ήθελες να μην ξέρεις!Μετά τα γενέθλιά σου όμως το πράγμα «ζορίζει» αφού είτε θες να δεσμευτείς, είτε να διατηρήσεις την αυτονομία σου, η άλλη πλευρά θα ζητήσει ακριβώς το… αντίθετο!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, πολλά είναι εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, ενώ μια εξιδανικευμένη σχέση είναι εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού η επαφή με την πραγματικότητα θα διαψεύσει τις προσδοκίες σου. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ζήσεις κάτι πολύ πιο «χειροπιαστό», με βάθος συναισθημάτων, αλλά και υλικά οφέλη. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να έχεις τον νου σου σε συγγενείς, που λειτουργούν υπονομευτικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα εξακολουθήσεις να ρομαντζάρεις ή να ζεις σε «ροζ συννεφάκια» αλλά αν πάρεις χαμπάρι το τι «παίζει» στην πραγματικότητα… ουαί κι αλίμονο! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, φαίνεται να περνάς σε μια φάση «αγρανάπαυσης», που θα σε βοηθήσει να έρθεις στα ίσα σου, ύστερα από μια κρίση εμπιστοσύνης και μόνον κάτι ξαφνικές… αναλαμπές θα σε απασχολήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved