Υδροχόος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Υδροχόος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Από την μια ο Κρόνος στο ζώδιό σου απαιτεί να πάρεις στις πλάτες σου καθήκοντα και υπευθυνότητες, κόβοντας την «φόρα» σου ή «πνίγοντας» τις ελευθερίες σου κι από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο έχει τις δικές του απαιτήσεις για αλλαγές εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα με «επαναστατική» διάθεση. Μπρος-πίσω και πίσω- μπρος θα πηγαίνεις δηλαδή, ενώ οι κόντρες με το «σύστημα» θα σου αφήσουν σίγουρα και πικρή γεύση, έχεις όμως και τον Δία στο ζώδιό σου να σου παρέχει την απαιτούμενη τύχη. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, συνηγορεί σε ευκολίες και επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικογενειακά σου.

Οι άλλες τρεις «δείχνουν» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την Σεληνιακή της 26ης Μαΐου να παραπέμπει σε επιτυχίες αλλά και ενδεχόμενες «επιπολαιότητες». Στην συνέχεια, η Ηλιακή της 10ης Ιουνίου θέτει θέμα εμπιστοσύνης (και στα οικονομικά σου), ενώ η Ηλιακή της 4ης Δεκεμβρίου είναι η πιο «βαθιά ερωτική» κι αν εκείνο το διάστημα είσαι μόνος/η σου, αξίζει να την εκμεταλλευτείς. Επιπλέον όμως, σου επισημαίνει ότι η υγεία και η διατροφή σου δεν είναι τομείς που μπορείς να τους αφήσεις στην τύχη τους.

Κατά τα άλλα, οι διελεύσεις του Άρη από τον Ταύρο (7/1 έως 4/3), τον Λέοντα (11/6 έως 30/7) κι αργότερα από τον Σκορπιό (30/10 έως 13/12) είναι εκείνες που θα σου προσδώσουν μια αγωνιστική διάθεση και σε βοηθήσουν να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι «ήττες» στο σπίτι, στις σχέσεις σου και στην καριέρα σου αντίστοιχα, ιδιαίτερα αν πας «ξυπόλητος στα αγκάθια».

Όσο για την Αφροδίτη, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιρνες την πρώτη δόση της εύνοιάς της σε αισθηματικά και οικονομικά με την διέλευση από το ζώδιό σου (1/2 έως 25/2) και την δεύτερη με την διέλευσή της από τον Λέοντα (27/6 έως 22/7). Ωστόσο, ο Κρόνος και ο Ουρανός συνηγορούν σε ένα σκοτσέζικο ντους. Επιπλέον, η σύνοδός της με τον Άρη στα μέσα Ιουλίου, έχει διπλή ανάγνωση, αφού το «πάθος για ζωή» έχει τις πολύ καλές και τις πολύ… κακές του πτυχές.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved