Πιο καλή η μοναξιά το 2021, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Άκου που σου λέμε, δε σε πάει αυτή η χρονιά στα ερωτικά σου

Πιο καλή η μοναξιά το 2021, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Το 2021 για αυτά τα 4 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που μάλλον θα τα απογοητεύσει ερωτικά και κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι των σχέσεων. Μπορεί σε άλλους τομείς να τα πάνε περίφημα, αλλά εκεί, τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.

Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που καλύτερα να μείνουν μόνα τους την καινούργια χρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιτυχίες σου θα είναι αρκετές στο αντίθετο φύλο, αλλά εδώ ισχύει αυτό που λέμε ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό, με άλλα λόγια η ποσότητα δεν θα έχει ποιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι όλο το 2021 δοκιμάζεσαι από εκλείψεις, είτε στο ζώδιό σου είτε στον άξονά σου, οι οποίες καθιστούν δύσκολη τη δημιουργία μιας σχέσης, πόσω μάλλον το να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει και να μείνετε μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Για εσένα Ζυγέ το 2021 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου θέματα, αλλά στα ερωτικά σου και κυρίως στα σεξουαλικά σου δεν επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η παρουσία του Ουρανού στον 8ο οίκο σου, αλλά και του Κρόνου και του Δία στον 5ο των ερώτων σου δηλώνουν ότι θα υπάρχουν εποχές που θα σε περιτριγυρίζουν άτομα ανεύθυνα, επιπόλαια, που ξέρουν μόνο να παίρνουν και να φεύγουν, όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Καλύτερα, λοιπόν, να είσαι εσύ αυτός/η που χτυπάς και φεύγεις, παρά να μένεις πίσω με την απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

Το 2021 δε φαίνεται να συνεχίζεται το σερί των επιτυχιών σου. Μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι αρκετές φορές θα φτάνεις στην πηγή, αλλά νερό δε θα πίνεις. Οι Εκλείψεις στον 5ο και τον 11ο οίκο σου, αλλά ο Δίας και ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου είναι... εγγύηση για την ασταθή πορεία της ερωτικής σου ζωής, η οποία πιο πολύ θα σε προβληματίζει, παρά θα σε ικανοποιεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2021, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για σένα κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι μόνο το ότι απέναντί σου έχεις έναν Ουρανό να ανακατεύει συνεχώς τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πού θα κάτσει η μπίλια, είναι και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα 2ου-8ου οίκου σου, οι οποίες από το πολύ μπορεί να σε πάνε στο τίποτα μέσα σε μια στιγμή. Άφησε που τα ζητούμενά σου, όπως αποκλειστικότητα και αφοσίωση δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν.

Σε γενικές γραμμές, το 2021 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σου

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved