Η καριέρα αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Την καινούργια χρονιά προβλέπεται μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία

Η καριέρα αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Το 2020 για αυτά τα 5 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που θα ικανοποιήσει αρκετές από τις φιλοδοξίες τους, θα τους δώσει ευκαιρίες να βρουν μια δουλειά, όπως τη θέλουν, θα φέρει πολύ καλές εργασιακές συνθήκε και επίτευξη στόχων, αλλά και τη δυνατότητα να απογειώσουν την καριέρα τους. Πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή.

Διάβασε παρακάτω και μάθε αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που θα έχουν επιτυχίες στα επαγγελματικά τους την καινούργια χρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι ο επαγγελματίας του ζωδιακού. Έχεις φιλοδοξίες, δουλεύεις πολλές ώρες, υπομένεις και πετυχαίνεις στόχους κι όπως είναι γνωστό θα έχεις όλο το 2020 τον Δία στο ζώδιό σου, παρέχοντάς σου τα μέσα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Θεώρησε δεδομένη την επιτυχία στη δουλειά σου, αλλά και μια δικαίωση των κόπων σου, αν και το 2021 είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να την εξαργυρώσεις με χρήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε, το 2020 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά. Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές φέτος, με τη συμβολή του Ουρανού στο ζώδιό σου, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να διαπρέψεις σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη νομική, την εκπαίδευση ή τα μέσα επικοινωνίας. Τύχη θα έχεις και από μια συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό ή άλλη πόλη από αυτήν που μένεις.

ΛΕΩΝ

Το 2020 όχι μόνο θα βελτιωθούν οι συνθήκες της εργασίας σου ή οι σχέσεις που τους/τις συναδέλφους ή τους/τις υπαλλήλους σου, αλλά και να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ήθελες, να μεταπηδήσεις σε άλλο πόστο που σου ταιριάζει περισσότερο, να πάρεις μια προαγωγή ή bonus. Αν δεν εργαζόσουν, τώρα πιθανόν να βρεις τη δουλειά που ήθελες, τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος, όσο και των απολαβών. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι λόγω του ότι έχεις Ουρανό στον Ταύρο και 10ο οίκο της σταδιοδρομίας σου, δεν αποκλείεται όλα αυτά να έρθουν έπειτα από μια σειρά ανατροπών στην υπάρχουσα κατάσταση, αν αυτονομηθείς ή ασχοληθείς με ένα περίεργο ή πρωτότυπο αντικείμενο ή project.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2020, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα και στα ερωτικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου, αν βρίσκεσαι στο χώρο των επενδύσεων ή των επιχειρήσεων. Εργατικός/η είσαι, μετρημένος/η και χωρίς να μεγαλοπιάνεσαι, είναι πολύ πιθανό ο Δίας στον 5ο ηλιακό σου οίκο να φέρει μια μεγάλη επιτυχία αναφορικά με τη δουλειά σου, ΑΛΛΑ όχι μέσω μιας συνεργασίας. Το καλύτερο θα το καταφέρεις μόνος/η σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να κερδίσεις ένα ποσό που θα διαθέσεις για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το "κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει" ισχύει για σένα, αφού ο Δίας στον 12ο οίκο φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου από το πουθενά και ανθρώπους πρόθυμους να σε στηρίξουν, έστω και χωρίς να φαίνονται, σε κάθε σου προσπάθεια. Το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου αυτή τη χρονιά μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού και θα αναγνωριστεί η συμβολή σου από τα κατάλληλα άτομα και θα σου προσφερθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να εδραιώσεις τη θέση σου ή ανέβεις σιγά-σιγά στην ιεραρχία.

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved