Αυτές οι αλλαγές σε περιμένουν το τελευταίο 3μηνο του 2020!

Πιθανότατα να ανακατευτεί και πάλι η τράπουλα και μέχρι το τέλος να αλλάξουν πολλά για το ζώδιό σου!

Αυτές οι αλλαγές σε περιμένουν το τελευταίο 3μηνο του 2020!

Σε σχεδόν 3 μήνες τελειώνει και το 2020, που άλλους ταλαιπώρησε, άλλους πίκρανε, άλλους άφησε παγερά αδιάφορους κι άλλους τους ευχαρίστησε. Σε όλους όμως άλλαξε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής, εξ αιτίας της πανδημίας του COVID-19. Ας δούμε όμως τι άλλο κρατά στο σακούλι του για τα 12 ζώδια.

Ποια άλλη αλλαγή θα βιώσει το καθένα ζώδιο το τελευταίο τρίμηνο αυτής της χρονιάς;

ΚΡΙΟΣ

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια θα νιώσεις να σε διακατέχει αναποφασιστικότητα. Θα σου είναι δύσκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σου, ιδίως το επαγγελματικό, που για να καταλήξεις θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ, όχι όπως κάποτε που αποφάσιζες στο πόδι. Είναι πιθανό είτε να κυνηγήσεις μια άλλη δουλειά είτε να αλλάξεις σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Να και κάτι που δεν περίμενες! Κατά το τελευταίο 3μηνο του 2020 θα γίνεις πιο κοινωνικός και εξωστρεφής. Πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένας παλιός φίλος ή φίλη και να αρχίσετε να κάνετε και πάλι παρέα. Γενικά, οι διασκεδαστικές στιγμές δε θα σου λείψουν, ακόμα και με την οικογένειά σου, ενώ έχεις να περιμένεις και στα ερωτικά κάτι καλό, ίσως τον τελευταίο μήνα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ρισκάρεις και λίγο, κάτι που δε συνηθίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλο και πιο μελαγχολικός θα γίνεσαι και κανείς πια δε θα μπορεί να πει ότι είσαι ο γελαστός και ανάλαφρος τύπος που ήξερε μέχρι πρότινος. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα νιώσεις μια ανεξήγητη λύπη να σε κατακλύζει και θα θέλεις να απομονώνεσαι συχνά. Ίσως η γενικότερη κατάσταση, οι απαγορεύσεις και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού σου κόστισαν συναισθηματικά και σε επηρεάζουν ακόμα. Πάντως, προς το τέλος της χρονιάς θα ξαναβρείς το χαμόγελο και το κέφι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πράγματα θα πάρεις "απόφαση" προς το τέλος του 3μήνου που έρχεται. Θα δεις ότι κάποια πράγματα δεν επιδέχονται βελτίωσης, αλλά, αντί να στενοχωριέσαι και να φθείρεσαι συναισθηματικά, θα κάνεις αυτό που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα: θα τα αφήσεις να πάρουν το δρόμο τους! Μπορεί να κουράστηκες ψυχολογικά, να έδωσες ό,τι είχες! Τώρα όμως, αποκτώντας μια πιο υγιή στάση ζωής, θα απελευθερωθείς και τελικά ό,τι έρθει, μάλλον θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχες.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο 3μηνο δε θα είναι καθόλου εύκολο για σένα. Κάποιοι άνθρωποι θα σε πληγώσουν ή θα σε απογοητεύσουν κι όχι μόνο θα τους το κρατήσεις μανιάτικο, αλλά θα το σέρνεις μαζί σου για καιρό. Για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, θα γυρίσεις την πλάτη σου σε συγκεκριμένα άτομα, παράλληλα όμως η μνησικακία θα σε πνίγει και δε θα μπορείς να ξεχάσεις ότι έγινε γιατί πραγματικά σε πόνεσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί σου θα αρχίσουν να πέφτουν το τελευταίο 3μηνο και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να χαλαρώνεις. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα και μην ασχολείσαι καθόλου με ανθρώπους και καταστάσεις, που τον προηγούμενο καιρό είχες προσφέρει αρκετό από τον χρόνο σου. Εκτός αυτού, αναμένεται κι ένα γενικό ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα στον κύκλο σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις δε σώζονται, όσο κι αν το παλέψεις! Έτσι θα είσαι πολύ πιο ήρεμος εσωτερικά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και διλήμματα σου επιφυλάσσει το τελευταίο 3μηνο, ακόμα και για ζητήματα που μέχρι πρότινος ήταν για σένα προφανή, όπως η σημασία των σχέσεων στη ζωή σου ή το πόσο θέλεις πραγματικά να κρατήσεις τη σχέση στην οποία βρίσκεσαι. Κρίσιμα ερωτήματα θα σου γεννηθούν, ίσως ταλαιπωρηθείς μέχρι να βρεις μέσα σου τις κατάλληλες απαντήσεις, όμως προς το τέλος του 2020, θα καταφέρεις να καταλήξεις στο ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσεις για το δικό σου καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο 3μηνο θα αρχίσεις να αποδέχεσαι τη μια βασική αρχή που διέπει τον κόσμο μας: ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Ίσως φταίνε όλα αυτά που έγιναν τους προηγούμενους μήνες και κατάλαβες πια ότι δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα. Αυτόματα θα χαλαρώσεις, θα ζυγίσεις τα πράγματα καλύτερα, ενώ θα σου είναι πιο εύκολο να διακρίνει για τι πρέπει να αγωνιστείς και τι να αφήσεις πίσω σου. Αυτό που λέμε, να επιλέγεις τις μάχες σου, ώστε να μην σπαταλάς τσάμπα ενέργεια. Ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις έτσι είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν, όσο κι αν το θέλεις ή επιμείνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ "δράμα και κλάμα", πολύ καημό και παράπονο είχες το 2020, όμως το τελευταίο 3μηνο τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Βαρέθηκες, κουράστηκες, συνειδητοποίησες ότι υπερέβαλλες; Ποιος ξέρει; Γεγονός είναι ότι θα αποφασίσεις να κανακέψεις τον εαυτό σου και να μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αξίζουν ή δε σου φέρθηκαν όπως περίμενες. Αγαπώντας περισσότερο εσένα και προφυλάσσοντάς τον από κακοτοπιές, θα αρχίσει να γυρίζει κι ο τροχός υπέρ σου. Σίγουρα κάποιους/ες θα τους δυσαρεστήσεις, εσύ όμως θα είσαι μια χαρά προς το τέλος της χρονιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο 3μηνο αναμένεται να ξαναπάρεις τα όπλα, προκειμένου να φτάσεις έναν στόχο που θέλεις, ακόμα και θυσιάζοντας κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Ίσως αναγκαστείς γιατί τους προηγούμενους μήνες αμφισβητήθηκες (φανερά ή κρυφά) ή κάποιοι αμφέβαλλαν για τις ικανότητές σου. Για σένα πια δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά δικαιοσύνης. Τώρα θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που σου έλειπε, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχουν πολλοί/ες που να δουλεύουν τόσο πολύ και με σύστημα, να είναι συνεπείς και υπομονετικοί, χωρίς να καβαλάνε το καλάμι, οπότε, θα σου παρουσιάζονται συνεχώς ευκαιρίες να αποδεικνύεις την αξία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος το τελευταίο 3μηνο. Ίσως γιατί για πρώτη φορά θα κάνεις έναν απολογισμό των προηγούμενων μηνών, ακόμα και ετών και θα διαπιστώσεις διάφορα λάθη που είχες κάνει. Δεν είναι του στιλ σου να σε παίρνει από κάτω, αλλά τώρα θα μάθεις από αυτά, θα χρησιμοποιήσεις την πρότερη εμπειρία σου και θα βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει για να βρεις τρόπους να εξελιχθείς περισσότερο. Αυτό είναι που θα φέρει και περισσότερες θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Τους τελευταίους 3 μήνες θα τους χρησιμοποιήσεις για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Ενδεχομένως, τους προηγούμενους να παρασυρόσουν από καταστάσεις και άτομα, λόγω συνθηκών και τώρα να αμφιβάλλεις για πολλά από αυτά που έχεις ή απόκτησες κι αν τα θέλεις πραγματικά. Το να παίρνεις αποφάσεις ανεπηρέαστος δε σου είναι εύκολο, εν τούτοις, επειδή τα λάθη τα "λούζεσαι" εσύ, κάπως θα βρεις τον τρόπο να το σταματήσεις. Σίγουρα, προς το τέλος της χρονιάς θα έχεις απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματά σου και θα δεις αν είσαι στο σωστό μονοπάτι.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που δε θα παντρευτούν τα επόμενα 5 χρόνια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved