Πιο καλή η μοναξιά το 2020, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Άκου που σου λέμε, δε σε πάει αυτή η χρονιά στα ερωτικά σου

Πιο καλή η μοναξιά το 2020, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Το 2020 για αυτά τα 4 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που μάλλον θα τα απογοητεύσει ερωτικά και κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι των σχέσεων. Μπορεί σε άλλους τομείς να τα πάνε περίφημα, αλλά εκεί, τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.

Διάβασε παρακάτω και μάθε αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που καλύτερα να μείνουν μόνα τους την καινούργια χρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιτυχίες σου θα είναι αρκετές στο αντίθετο φύλο, αλλά εδώ ισχύει αυτό που λέμε ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό, με άλλα λόγια η ποσότητα δεν θα έχει ποιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι όλο το 2020 δοκιμάζεσαι από εκλείψεις, στον άξονά σου, αλλά και μια Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου. Όλοι αυτοί οι παράγοντες κάνουν δύσκολο το να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει και να μείνεις μαζί του ή να μείνει μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε, το 2020 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου θέματα, αλλά στα ερωτικά σου και κυρίως στα σεξουαλικά σου δεν επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Δυστυχώς, θα υπάρχουν εποχές που θα σε περιτριγυρίζουν άτομα ανεύθυνα, επιπόλαια, που ξέρουν μόνο να παίρνουν και να φεύγουν, όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Καλύτερα, λοιπόν, να είσαι εσύ αυτός/η που χτυπάς και φεύγεις, παρά να μένεις πίσω με την απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

Το 2019 ήταν για σένα μια χρονιά γεμάτη από τυχερά στα ερωτικά σου. Όπου πήγαινες συγκέντρωνες το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και είχες τις κατακτήσεις σου, το 2020 δε φαίνεται να συνεχίζεται το σερί των επιτυχιών σου. Μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι αρκετές φορές θα φτάνεις στην πηγή, αλλά νερό δε θα πίνεις. Οι Εκλείψεις στον 5ο και τον 11ο οίκο σου αλλά και οι ανάδρομοι Αφροδίτη και Άρης, είναι... εγγύηση για την ανώμαλη πορεία της ερωτικής σου ζωής, η οποία πιο πολύ θα σε προβληματίζει, παρά θα σε ικανοποιεί. Τον Κρόνο δεν τον υπολογίζουμε, καθώς θα κάνεις ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον 7ο οίκο σου (για περίπου 1 μήνα) για να επιστρέψει δυναμικά στο τέλος του έτους...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2020, μπορείς να ελπίζεις τα καλύτερα στα επαγγελματικά σου, όχι όμως και στα ερωτικά σου και κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι μόνο το ότι απέναντί σου έχεις έναν Ουρανό να ανακατεύει συνεχώς τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πού θα κάτσει η μπίλια, είναι και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα 2ου-8ου οίκου σου, οι οποίες από το πολύ μπορεί να σε πάνε στο τίποτα μέσα σε μια στιγμή. Άφησε που τα ζητούμενά σου, όπως αποκλειστικότητα και αφοσίωση δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν.

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης: Η καριέρα αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Ερωτικές Προβλέψεις 2020 ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved