Τι πρέπει να ξεπεράσεις το 2020 και να πας παρακάτω

Το 2020 πρέπει να είναι για σένα μια χρονιά αλλαγών!

Τι πρέπει να ξεπεράσεις το 2020 και να πας παρακάτω

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις δε λέει το ρητό; Ε, λοιπόν, κάθε τι καινούργιο ξεκινά από τον χαρακτήρα και την στάση σου απέναντι στους άλλους. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες που σε ταλαιπώρησαν και δεν σε άφηναν να χαρείς όσο ήθελες και να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Διάβασε το ζώδιό σου και δες τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής αρχής γενομένης από το 2020.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να αφήσεις πίσω σου τον θυμό που έχεις για όλους όσους σε αδίκησαν. Δέξου ότι τα έκαναν… σαλάτα και «πέταξέ τους» έξω από την ζωή σου μια για πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Άφησε πίσω σου τον κυνισμό. Πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πιστέψει ξανά στην αγάπη και στην ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σταμάτα να νιώθεις ενοχές. Πάψε επιτέλους να κατηγορείς τον εαυτό σου για λάθη που έκανες, πριν από χρόνια και τα οποία δεν μπορούν να διορθωθούν πια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς συνέχεια να ικανοποιείς τους πάντες και τα πάντα. Δέξου ότι δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για την ευτυχία των άλλων, παρά μόνο για τη δική σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις μεγάλο εθισμό με τα social media. Δεν χρειάζεται να προβάλλεις τόσο την προσωπική σου ζωή, ούτε να την συγκρίνεις με των γύρω σου. Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Κοίτα εσύ να περνάς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν γίνεται να είσαι πάντα τέλειος/α και να τα κάνεις όλα σωστά. Δέξου το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος και κάνεις και λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να σταματήσεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να τον επικρίνεις συνεχώς. Αξίζεις πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μνησικακίες δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Άφησε πίσω το παρελθόν σου και κοίτα με αισιοδοξία το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι. Προσπάθησε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να πάρεις ρίσκα που θα σε βγάλουν από την ζώνη ασφαλείας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην έχεις τόσο μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σου. Επίσης, σταμάτα να υποθέτεις ότι είσαι υποχρεωμένος να αγγίξεις την κορυφή μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όλα θα γίνουν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διώξε μακριά σου τους τοξικούς φίλους. Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια τους γνωρίζεις. Αν σου κάνουν κακό, πρέπει να φύγουν…

ΙΧΘΥΕΣ

Σταμάτα να ανησυχείς διαρκώς για το μέλλον. Πρέπει να εστιάσεις στο παρόν αντί να σκέφτεσαι για το τι θα γίνει μετά από χρόνια στην ζωή σου.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved