Υδροχόε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Υδροχόε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Δεν ξέρω αν η κατσίκα μασάει ταραμά, αλλά μια φορά πάντως, εσείς μην μασάτε!

Τι εννοώ; Ότι το 2020, έχει τα πάνω του, έχει και τα κάτω του και κατά το Δεκέμβριο μεριά, τσιμπάτε κι έναν Δία (αυτά είναι!!!), αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχουμε δρόμο!

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με μια Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. ΟΚ, ένα-δυο σκαμπανεβάσματα στην δουλειά κι αυτό ήταν. Ο Φεβρουάριος, απειλεί με Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς κι εκπληρώνει πετυχημένα την απειλή του από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου. Ο σκασμένος σας τα κάνει λίγο θάλασσα με τα οικονομικά σας, αλλά εσείς, τι είπαμε;;; Μην μασάτε!

Φτάνουμε στον Μάιο με την Αφροδίτη να ζηλεύει τα καμώματα του Ερμή και σκέφτεται «μα μόνο αυτόν θα φοβούνται;»! Τσουπ, γίνεται κι αυτή ανάδρομη από τις 14 του Μαΐου μέχρι τις 26 Ιουνίου (έχει και διάρκεια, η άτιμη!). Κι εκεί που λέγατε ότι θα το βγάλετε το γκομενάκι, το γκομενάκι σας βγάζει την ψυχή!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Αλλά ο μήνας που δίνει πραγματικά ρέστα, είναι ο Ιούνιος! Μετράτε: στις 5 έχουμε Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, τις 19 ξεκινάει άλλος ένας Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο (σημειώστε ότι η Αφροδίτη τρέχει ήδη ανάδρομη!) και μια Έκλειψη Ηλίου (αμ, έτσι θα σας άφηνα;;;) στον Καρκίνο! Και μόνο που τα διαβάσατε κουραστήκατε και για να μην το κουράζουμε το θέμα, η καθημερινότητα σας θα μπορούσε να γυριστεί κι ως φαρσοκωμωδία! Με γειά σας!

Το Σεπτέμβριο -που λέτε- πιάνει ένας Άρης ανάδρομος, που μας παίρνει και μας σηκώνει! Στον Κριό θα είναι, γερός θα είναι, δυνατός θα είναι, θα τον αισθανθούμε ένα πράγμα. Το καβγά θα τον έχετε πρόχειρο, το νεύρο θα είναι τσατάλι και όχι, δεν θα υπάρξει τίποτα ΖΕΝ στην όλη κατάσταση. Σε εσάς εύχομαι καλό κουράγιο, στους γύρω σας, καλή υπομονή!

Ο Οκτώβριος μοιράζει τρέλα με τον ανάδρομο στον Σκορπιό (που θα διαρκέσει από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου). Επικοινωνιακό σόου θα έχουμε με πρωταγωνιστές εσάς και τους προϊσταμένους σας, σε όλο του το μεγαλείο!

Ο χρόνος κλείνει με μια Έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου στους Διδύμους και μια Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου στον Τοξότη. Εσείς και οι άλλοι δεν θα δείτε τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία, αλλά κατά τα άλλα… Ειρήνη Ημίν (και Υμίν!).

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved