Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση σου το 2020!

Πώς το ξέρουμε; Από το ζώδιό της...

Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση σου το 2020!

Το ήξερες ότι, όπως κι εσύ, έτσι και η σχέση ή ο γάμος σου ανήκει σε ένα συγκεκριμένο «ζώδιο»; Κι όμως! Η ημερομηνία που αποφασίσατε με το ταίρι σου να είστε μαζί ή που παντρευτήκατε δηλώνει το ζώδιό της και γι' αυτό παίρνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πχ. μια σχέση που δημιουργήθηκε στις 28/11 είναι «Τοξότης», κάτι που σημαίνει ότι τα δυο μέλη της θέλουν να καλοπερνούν, να διασκεδάζουν αλλά αργούν να «σοβαρευτούν» και να κάνουν το επόμενο βήμα της παντοτινής δέσμευσης. Επίσης, μία σχέση «Σκορπιός» χαρακτηρίζεται από το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ως εκ τούτου, μπορείς να δεις την εξέλιξή της στο χρόνο. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις την πρόβλεψη της σχέση σου για το 2020, ανάλογα με το ζώδιό της, διάβασε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση θα περάσει ένα μεγάλο τεστ, καθώς το ζητούμενο -τουλάχιστον του ενός- είναι να προχωρήσετε σε περισσότερες δεσμεύσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει θυσίες και από τις δύο πλευρές. Αν αποφασίσετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα (να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί), θέλετε να ξέρετε θα σας καθησυχάσει η άνεση του ότι έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας για τον οποίο μπορείτε να νιώθετε σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ένας χρόνος κομβικός. Το 2020 θα διορθωθούν όλα προς το καλύτερο ή το χειρότερο, ανάλογα με τα αντανακλαστικά σας και τις αντιδράσεις σας στις επερχόμενες εξελίξεις. Είναι μια χρονιά που ενδεχομένως να αλλάξει τη σχέση σας για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή τη χρονιά θα κριθεί, αν η σχέση έχει το βάθος και τη δύναμη που χρειάζεται για να κρατήσει. Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προσδοκίες του καθένα και δεν θα υπάρχουν πια δεύτερες σκέψεις ή ευκαιρίες. Σε αυτό το σημείο η σχέση ή θα χαλάσει ή θα ανέβει στην κορυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η χρονιά θα κρίνει, αν η σχέση έχει τις προδιαγραφές να προχωρήσει ή όχι. Ένας από τους δύο θα συνειδητοποιήσει πως η σχέση δεν περιλαμβάνει ό,τι ζητάει, ενώ ο άλλος θα επιμείνει στο να δοθεί μια προσπάθεια. Όπως και να ‘χει, αν καταφέρετε να μείνετε μαζί, θα υπάρξει βαθιά σύνδεση μεταξύ σας, αν όχι, θα προχωρήσετε σε μια καινούργια αναζήτηση αυτού που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Μέσα στο 2020 η σχέση θα μπει σε μια νέα πραγματικότητα. Μετά από διάφορες αλλαγές, οι δύο σύντροφοι δεν είστε πλέον οι ίδιοι άνθρωποι που ήσασταν, όταν γνωρίστηκατε. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να προσαρμοστείτε στις «καινούργιες» σας ζωές και να συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να είστε περισσότερο ο εαυτός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν η σχέση έχει φτάσει μέχρι εδώ, μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τα πράγματα και να θέσετε νέους όρους. Ίσως η ιδέα ενός γάμου να μη σας ταιριάζει ή οι συνθήκες να μην είναι ώριμες ακόμα, αλλά να ξεκινήσετε μία επιχείρηση μαζί! Έτσι ή αλλιώς, το μενού περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

To 2020 οι σχέσεις Ζυγοί «χαλαρώνουν» λιγάκι. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τελειώσουν, αλλά ότι περνούν σε μία εντελώς νέα φάση, όπου οι σύντροφοι θα ανακαλύψουν πως έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν και να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Επίσης, το να υπάρχει σταθερότητα δε σημαίνει ότι θα γίνει βαρετή η ζωή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η χρονιά της ριζικής μεταμόρφωσης. Θα υπάρξει μία αβεβαιότητα που δεν υπήρχε πριν. Το προηγούμενο έτος μπορεί να υπήρξαν αλλαγές, αλλά αυτό δεν είναι κακό, γιατί μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες το κάθε άτομο έμαθε πολλά για τον εαυτό του και τώρα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους, αυτή τη χρονιά θα βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία και για τους δύο συντρόφους καθώς, παρότι και οι δύο θα είναι αφοσιωμένοι στα δικά τους ζητήματα, θα είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν πράγματα ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί γιατί σε αυτό το σημείο αυτό θα παρθεί και η απόφαση αν θα συνεχιστεί η σχέση ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για μία χρονιά γεμάτη νέα πράγματα, ακόμη και αν οι σύντροφοι παραμένουν οι ίδιοι σε μία σχέση. Είναι το έτος που θα επαναπροσδιορίσουν έννοιες όπως «ερωτευμένος» και «μαζί». Το 2020 θα καταλάβουν πως η σχέση τους είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαν προβλέψει. Το μόνο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί είναι η αποδοχή του… απροσδόκητου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας στη σχέση θα είναι πιο έντονος από ποτέ αυτή τη χρονιά. Οι σύντροφοι θα αισθανθούν ανανεωμένοι, θα έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη και ότι ανήκουν ο ένας στον άλλον. Μέσα στο 2020, οι σχέσεις Υδροχόοι θα ευδοκιμήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα σε αυτή τη χρονιά, οι σύντροφοι θα είναι ευχαριστημένοι και χαλαροί, καθώς θα γνωρίζουν ότι είναι σε σχέση με κάποιον που εμπιστεύονται και θα παραμείνουν μαζί του για μεγάλο διάστημα. Κάνουν στην άκρη τις ευαισθησίες τους και αρχίσουν να σχεδιάζουν ένα κοινό μέλλον, αφού υπάρχει αληθινή αγάπη.

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Βρες επίσης:

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου

Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved