Υδροχόε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!

Υδροχόε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2019 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα και την λογική, του κάθε ζωδίου!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Υδροχόου...

IDROXOOS 200x200 galazio

Μπαίνει και το 2019 και ψαχνόμαστε όλοι να δούμε τι θα αλλάξει, τι θα μείνει το ίδιο και ποιος θα την πληρώσει! Για εσάς το έτος θα είναι πλούσιο και με καλό ρεπερτόριο, το οποίο και θα σας αναλύσω ευθύς αμέσως!

Ο Ουρανός κατά Μάρτιο μεριά, λέει επιτέλους να περάσει για τα καλά από τον Κριό, στον Ταύρο. Να δω τι θα καταλάβει, γιατί εσείς μια φορά, θα αναφωνήσετε με μπλαζέ ύφος «σιγά τα ωά!». Για να είμαστε και δίκαιοι, τον Ουρανό στον Ταύρο, δεν τον λες και το πιο γρήγορο πιστόλι, μήτε περιμένεις να ξημερώσει και να δεις τον ήλιο να ανατέλλει από την Δύση. Όσον αφορά εσάς τώρα, μια αργόστροφη αλλαγή, θα την δείτε στα οικογενειακά σας θέματα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Κάποιοι/ες, θα αρχίστε να νιώθετε κάπως περιορισμένοι/ες στο περιβάλλον της εστίας σας (όπου «εστία», συμπληρώσετε το σπίτι σας, την οικογένεια σας, το περιβάλλον με τον/την καλό/ή σας κτλ). Μια αλλαγούλα, θα μπείτε στον πειρασμό να την κάνετε, είτε αυτό σημαίνει να διεκδικείτε περισσότερα δικαιώματα, είτε να θέλετε να διαμορφώσετε αλλιώς τα πράγματα και τις δυναμικές τους. Για να μην σας πω ότι τσούκου-τσούκου, μπορεί και να κάνετε και κάποιες διαφοροποιήσεις στο σπίτι, στο ντεκόρ, ή στον τρόπο με τον οποίο ακολουθείτε την ρουτίνα σας μέσα στο σπίτι. Κι όπως σας είπα, όλα αυτά, με το μαλακό και στον καλό τους χρόνο.

Ο Δίας που θα περιδιαβαίνει τον χαρωπό Τοξότη, θα ανεβάσει και την δική σας διάθεση, θα γεμίσει το πορτοφολάκι σας (αλληλούια!) και θα κάνει την κατάκτηση των στόχων και των επιθυμιών σας πιο εύκολη και απτή! Μάλιστα, όλα αυτά τα καλά, ένας πλανήτης σε τσακίρ κέφια, στον πληθωρικό Τοξότη. Για να μην σας πω ότι και καινούργιους φίλους θα κάνετε και με τους ήδη υπάρχοντες, μια χαρά θα διασκεδάσετε, και κοινωνικοί/ές θα είστε, και μέσα σε όλα κι η Βασίλισσα/ Βασιλιάς του Χορού, θα αναδειχτείτε! Για να μην σας πρήζω, το νόημα είναι ένα και είναι απλό: ξαμοληθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας για να φτάσετε στα αστέρια (υπερβάλλω, αλλά κυριολεκτώ ως προς τις δυνατότητες), θα είστε η ψυχή της παρέας και μέσα από τις παρέες σας, θα κάνετε και μια ωραία γνωριμία!

Μιας και το έφερε η κουβέντα, δεν πιστεύω να κάνετε καμία πατατιά και να πάτε να μου ερωτευτείτε κανέναν/καμία πάνω σε ανάδρομο Ερμάκο; Αυτά είναι λάθη για τους πρωτάρηδες, όχι για εσάς που με έχετε να σας τα λέω όλα! Έχουμε και λέμε. Μάρτιος, τζιζ, Ιούλιος-τζιζ, Νοέμβριος-τζίζ. Κοινώς, μην καψαλίσετε τα μουστάκια σας, αμαρτία θα είναι! Φροντίστε να κρατήστε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και το στόμα σας υπό έλεγχο! Τον Μάρτιο ιδιαίτερα, προσέξτε και τα λεφτουδάκια σας, μην σας κάνουν φτερά σε χαζοέξοδα πριν το καταλάβετε!

Α! Να σας πω και για τις εκλειψούλες ένα δυο πραγματάκια! Ο Αιγόκερως θα φάει 2, ο Καρκίνος μια, το Λιοντάρι μια και αυτή είναι που σας ενδιαφέρει άμεσα! Μια Σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε στις 21 Ιανουαρίου (με το καλημέρα σας!), η οποία θα σας κάνει να δείτε τις δεσμεύσεις σας, την σχέση σας, με άλλο μάτι. Όσοι/ες πάλι, είστε άσχετοι/ες, καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί πλάκα στην πλάκα, κάτι μπορεί να σας ξημερώσει και να είναι καλό!

Δεν θα συμβεί τίποτα μέσα στο 2019 που δεν θα μπορέσετε να το χειριστείτε. Το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να κοντρολάρετε, είναι οι ίδιες σας οι σκέψεις! Με Κρονοπλούτωνα στον Αιγόκερω, θα έχετε την τάση να δαγκώνετε την ουρά σας, λίαν συχνά! Εάν σας ευχαριστεί, κάντε το, αλλά γιατί πια τόσος μαζοχισμός σε ένα έτος που σας δίνει την αβάντα να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας;;;

Καλά να περάσετε όλο το 2019!

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved