Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Καρκίνου για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Καρκίνου για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Καρκίνου για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Καρκίνος στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

KARKINOS 200x200 fouksia

Δεν είμαι μια γλύκα; Όχι, δεν είμαι. Τουλάχιστον όχι πλέον. Γιατί; Μα φυσικά επειδή έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι το 2019 τέρμα οι περιττές γλύκες. Οκ, δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που αισθάνομαι για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να μάθουν και να κρατάνε τα προσχήματα και... να με φοβούνται, εάν αυτό θα τους βοηθήσει να με υπολογίζουν!

Υπόσχομαι, λοιπόν, τούτο: να μάθω να θυμώνω, να λέω «όχι», να κρατάω αποστάσεις και να γίνομαι δυσάρεστος (ακόμα κι αν με πονάει μέσα μου αυτό) και να μη διστάζω να τσαλακώνω την εικόνα μου στα μάτια κάποιων. Δεν θα μεταμορφωθώ σε τσαμπουκάς από την μια στην άλλη, αλλά σιγά-σιγά, θα μπορέσω να ανταποδώσω τα χτυπήματα κάτω από την μέση στα ίσα, έτσι, για αλλαγή βρε παιδί μου!

Αυτό που δε θα αλλάξω, όμως, είναι η τρυφερή μου φύση. Αυτή υπόσχομαι να την κρατήσω ατόφια και να την μοιράζομαι με κάθε πρόσωπο που έχω μέσα στην καρδιά μου και θέλω να το προστατεύσω από κάθε κακοτοπιά.

Οι υπόλοιποι, όμως, που έχετε όρεξη για καβγά ή πονηρές σκέψεις, να φοβάστε.

Το ζώο μέσα μου έχει ξυπνήσει και… πεινάει…

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved