Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το γαϊτανάκι των αλλαγών!

Κατ’ αρχάς, το οριστικό πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα σφραγίσει αλλαγές και ανατροπές που ακόμη κι αν δε συμβούν φέτος, σίγουρα δρομολογούνται μέσα στα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα σε σχέση με το οικογενειακό και επαγγελματικό καθεστώς σου. Η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου είναι κυρίως εκείνη που θα τον ενεργοποιήσει, θυμίζοντάς σου ότι όσα σχέδια κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τη δική του… άποψη για τις εξελίξεις! Ανατροπές και «σοκ» συνθέτουν αυτήν τη νέα πραγματικότητα, που μπορεί να θίξει και τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι όμως που μπορεί και να σου αρέσει!

Τη δράση του Ουρανού θα ενισχύσει και ο Άρης κατά την περίοδο που θα βρίσκεται κι αυτός στον Ταύρο (14/2 έως και 30/3), ενώ η παρουσία του στον Λέοντα (1/7 έως και 17/8) θα φέρει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Τέλος, όσον αφορά την… αφεντιά του, η χρονιά κλείνει με ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και μια επιτάχυνση των διαδικασιών στην καριέρα σου στο διάστημα που ο «κόκκινος πλανήτης» θα βρίσκεται στον Σκορπιό (μετά τις 19/11).

Παράλληλα, βέβαια, η παρουσία του Δία στον Τοξότη (μέχρι τις 3/12) είναι κάτι πραγματικά νέο για την ζωή σου, διευρύνοντας κατά πολύ τον κύκλο των γνωριμιών σου, όχι όμως κατ’ ανάγκη με «ποιοτικά» άτομα. Στις νέες γνωριμίες σου, εκτός από «σημαίνοντα» πρόσωπα, θα υπάρξουν και «φελλοί», που πάντα επιπλέουν, φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις έγκαιρα τη «διάγνωσή» σου, ώστε να μην εμπιστευθείς τα λάθος άτομα.

Αν όμως θελήσεις να απευθυνθείς στο κοινό ή να διαφημιστείς, τόσο ο Δίας, όσο και η Δήμητρα, που θα του κάνει… παρέα για δέκα περίπου μήνες (από τις 26/1 έως τις 16/11) σου προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχεις. Επιπλέον, θα έχεις και τα… τυχερά σου στα προσωπικά σου.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Υπάρχουν φυσικά και τα… περσινά ξινά σταφύλια, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να σου υπενθυμίζει ξανά πως οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου, πριν εξαναγκαστείς να το πράξεις για λόγους «ανωτέρας βίας».

Ίσως, βέβαια, να μην πρόκειται για δικά σου θέματα, αλλά ενός κοντινού σου προσώπου, σε κάθε περίπτωση όμως η παροχή υπηρεσιών από πλευράς σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Κρόνος έχει να «πει» και μια… κουβέντα για τα εργασιακά σου, «γεμίζοντας» τον χρόνο σου με υπευθυνότητες που δεν είναι απαραίτητα ευχάριστες και μια πρώτη δόση για αυτό θα πάρεις με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 6/1. Θα έχεις ωστόσο και την ευκαιρία για να αποφασίσεις τι είναι τελικά εκείνο που θες ή δεν θες,

Στην συνέχεια, η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη στις 2/7 ασκεί μεν ανάλογες πιέσεις, εδώ όμως υπάρχει διέξοδος, μέσα από τις φιλίες ή τις συλλογικότητες στις οποίες συμμετέχεις και τελικά ένα «πρόβλημα» μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία μιας σημαντικής «νίκης».

Αντίθετα, η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου έχει κάπως καταθλιπτικά χαρακτηριστικά για σένα, είναι όμως και αποφασιστικής σημασίας για αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής σου, αφού δε χωράνε άλλες αναβολές.

Τέλος, στα οικονομικά σου εξακολουθεί να κάνει κουμάντο ο Ποσειδώνας, κάτι που για το 2019 έχει τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε μια μεγάλη απάτη σε βάρος σου, ειδικά αν πιστέψεις τα όσα σου υπόσχονται ή πας για «να πιάσεις την καλή», με δράσεις που δεν κατέχεις. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να «εξαφανίσεις» χρέη και οφειλές, ενώ ευνοείσαι σε κάθε είδους καλλιτεχνική προσπάθεια..

Διαβάστε επίσης:

NEW YEAR’S RESOLUTIONS 2019: Ποια υπόσχεση δίνουν τα ζώδια για τη Νέα Χρονιά;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved