Ερωτικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Από γνωριμίες… άλλο τίποτα και αν είσαι μόνος/η, μένει να αξιοποιήσεις αυτό το διευρυμένο target group, επιλέγοντας το πρόσωπο που θεωρείς πως σου ταιριάζει καλύτερα. Και βέβαια το «πρεστίζ» της σχέσης σου δείχνει εξασφαλισμένο και συνδυασμένο με πλούσια κοινωνική ζωή, όσον αφορά όμως την συναισθηματική ουσία της θέλει ακόμη δρόμο για να πιστοποιηθεί.

Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δε θες να διαταραχθεί η σχέση σου, τότε κάνε πως… δεν είδες και δεν άκουσες, αφού οι πειρασμοί θα περισσέψουν!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Με τόση δουλειά που θα πέσει, πού καιρός για έρωτες! Θα μπουν κι αυτοί στον «γύψο» μαζί με τον ελεύθερο χρόνο σου που τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνιση… Ζήτημα πρώτον λοιπόν, τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου θα αρχίσει να σε βλέπει με το κιάλι; Εδώ ίσως δεν χρειάζεται καν αστρολόγος για να σου πει το αυτονόητο: By by my love! Αυτή είναι μια έμμεση συνέπεια, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο ο Κρόνος να «ακουμπήσει» άμεσα και αυτόν τον τομέα, με το αποτέλεσμα να είναι περίπου ίδιο: Πιο καλή η μοναξιά κλπ…

Ζήτημα δεύτερον, μήπως η δουλειά δεν σου φτάνει και θες να πάρεις πάνω σου την ευθύνη μιας άλλης ψυχής που δηλώνει βασανισμένη αλλά δεν είναι; Θα σου έλεγα καλά να πάθεις αλλά έχοντας διακριτές μαζοχιστικές τάσεις, μπορεί τελικά και να σου αρέσει!

3ο δεκαήμερο

Το 2019 υπάρχει για… σένα και είναι πρόθυμο να εκπληρώσει αρκετές από τις επιθυμίες σου. Αν είσαι μόνος/η, λοιπόν, αξίζει να ξανοιχτείς ερωτικά, ελπίζοντας στα καλύτερα.

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλη αυτή η κινητικότητα μπορεί να την αποσταθεροποιήσει, ειδικά αν έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι εδώ το ζητούμενο είναι ποιος/α εκ των δύο θα αποκτήσει πρώτος/η φυγόκεντρες τάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved