Οικονομικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις μερικές ακόμη ευκαιρίες για να βγάλεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και να κερδίσεις από αυτό. Στις «κανονικές» συναλλαγές σου, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος κλέβει κι αν δεν είσαι εσύ, τότε άρχισε να ψάχνεσαι.

Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, το κλίμα σοβαρεύει πολύ ή πιο σωστά εσύ τα βλέπεις όλα κάπως, κινδυνεύοντας να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας που σου κόβει την έμπνευση και την τύχη, κάτι που με την σειρά του σου φέρνει μια νέα απώλεια κοκ… Άγχος λοιπόν και πάλι άγχος για υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και τα λεφτά δε βγαίνουν, εσύ όμως δεν έχεις παρά να κάνεις την «τρίπλα» σου και να απευθυνθείς με σιγουριά στον μπάρμπα σου τον Ποσειδώνα: «Φέρε»! Ευτυχώς που το μάνα εξ ουρανού δε στέρεψε κι όλο και κάτι έμεινε και για σένα. Αποστολέας, ο συνεργάτης χωρίς όνομα, μεγάλη η χάρη του!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Με τον Ποσειδώνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο δεκαήμερό σου, δεν έχεις παρά να μείνεις μακριά από όλες εκείνες τις δράσεις ή λειτουργίες που σχετίζονται με την οικονομία των αγορών, αφού ή θα κλέψεις ή θα σε κλέψουν. Η μέθοδος που σου ταιριάζει περισσότερο και ιδίως τώρα είναι το να εύχεσαι, αφήνοντας το πράγμα στην τύχη τους. Κάποιος Άι Βασίλης θα πάρει το μήνυμα και θα σου φέρει ό,τι ζήτησες, έστω και ετεροχρονισμένα. Μαγικό; Επιπλέον, φαίνεται να έχεις μια τάση αγοράς ή απόκτησης παλαιών αλλά και μοντέρνων μαζί αντικειμένων. Χύτρα ταχύτητας του 1800; Θαύμα, θαύμα!

3ο δεκαήμερο

Βασικά, περιμένεις πώς και πώς να έρθουν τα γενέθλιά σου για να τελειώσει αυτή η παλιοχρονιά που σε γέμισε άγχη και στερήσεις. Και δεν έχεις καθόλου άδικο, αφού από τον Μάρτιο και μετά θα δεις την τύχη σου να αλλάζει και πολλά πράγματα να γίνονται… πανεύκολα, ενώ μέχρι πρότινος σου έβγαζαν το λάδι. Με την ανάλογη ευκολία θα συρρέουν και τα λεφτάκια στο πορτοφόλι σου ή όπου αλλού τα κρύβεις.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved