Οικονομικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Αιγόκερως 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Όχι πως ο Κρόνος στα… λημέρια σου ήταν κάποιο τεράστιο πρόβλημα, αντίθετα μάλιστα σε πίεσε για να καταφέρεις πράγματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σε δικαίωσε κιόλας. Πάει όμως αυτός… Έφυγε αφήνοντας πίσω του μια πιο χαλαρή κατάσταση, κάτι που ναι μεν έχει και τα καλά-τυχερά του, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να είναι κόντρα στη φύση σου, που μονίμως πασχίζει να αποδείξει πράγματα. Εξ άλλου με τον Δία που προθυμοποιείται να καλύψει το κενό, δεν έχεις και τις άριστες σχέσεις, αφού σπέρνει στο διάβα σου ανεύθυνα και επιπόλαια άτομα, που είτε έχουν μάθει να παίρνουν χωρίς να δίνουν, είτε μπορούν να σου καταστρέψουν… ανόητα ό,τι έκτισες με κόπο! Έχε τον νου σου λοιπόν και μην χαλαρώνεις γιατί οι ευκολίες που σου παρουσιάζονται σημαίνουν, απλά περισσότερη δουλειά για σένα και αναλογικά μικρότερη αμοιβή.

Κατά τα άλλα, θα κληθείς να διευθετήσεις περιουσιακά θέματα ή να καλύψεις ζημιές στο σπίτι σου κι όχι κάτω από τους καλύτερους όρους.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Το «πακέτο» που σου ετοιμάζει ο Κρόνος έχει βέβαια τις δυσκολίες του και κάποιες στιγμές θα… στενάξεις κάτω από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεών σου, όμως δεν είναι η ώρα για να λιγοψυχίσεις! Απλά, να πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν κι όχι να φορτωθείς τον «σταυρό του μαρτυρίου», δουλεύοντας του σκοτωμού και παίρνοντας ψίχουλα. Η περίοδος της μαθητείας σου έληξε και σου πρέπει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό των ικανοτήτων σου.

Δείχνει, επίσης, σχεδόν αναπόφευκτο το να συγκρουστείς με άτομα που είτε δεν κάνουν τη δουλειά τους, είτε σε κοντράρουν λόγω συμφέροντος κι όσο να ‘ναι αυτό θα αφήσει το αποτύπωμά του και στα οικονομικά σου.

Επιπλέον, πρόσεξε στις μετακινήσεις σου, αφού δε θέλει και πολύ να σου συμβεί ένα σχετικά σοβαρό ατύχημα με ευθύνη άλλου.

3ο δεκαήμερο

Το βασικό πρόβλημα για σένα είναι μια μεγάλη κομπίνα που ενδεχομένως «στήνεται» γύρω σου, με τους πρωταγωνιστές της να βλέπουν εσένα κα τα λεφτά σου σαν… ξερολούκουμο! Αν όμως δεν πατήσεις την μπανανόφλουδα, το σύμπαν δεν έχει άλλες δοκιμασίες για σένα, τουναντίον θα έχεις και τα τυχερά σου. Επιπλέον, ουδείς σου στερεί το δικαίωμα να στήσεις κι εσύ μια κομπίνα ή να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες, το νερό του Καματερού κλπ., αλλά σε μια τέτοια περίπτωση έχοντας πλαστή πιστοποίηση θα σε φάνε οι τύψεις και θα πας να παραδοθείς μόνος/η σου στις αρχές, οπότε μην μπεις στον κόπο. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας τίτλος ιδιοκτησίας είναι άκυρος.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved