Οικονομικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Έχοντας πλέον το συμπαντικό ΟΚ και τη δυναμική για να επεκτείνεις τη δράση σου και να βελτιώσεις αισθητά τα οικονομικά σου, είναι πραγματικά κρίμα να «σπαταληθείς» αποκλειστικά και μόνο σε υποθέσεις που σε διασκεδάζουν χωρίς να βγάλεις το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο. Το μόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια… προβληματάκια είναι το «να απλωθείς εκεί που δε φτάνεις» ή να ξανοιχτείς σε εκατό δουλειές, αφήνοντας αναπόφευκτα κάποιες στην μέση. Κατά τα άλλα, ο νικητής τα παίρνει όλα!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Όσο καλός και άγιος είναι ο Δίας, άλλο τόσο… αγιογδύτης μπορεί να αποδειχθεί στην περίπτωσή σου και το δικό σου αφτί δεν πρέπει να ακούει τις πολλές υποσχέσεις που σου δίνονται, αφού το πιθανότερο είναι να γίνει τελικά «μια τρύπα στο νερό» ή –ακόμα χειρότερα, να εξαπατηθείς ή να προδοθείς από την πλεονεξία σου. Πάρε, λοιπόν, τα μέτρα σου και να είσαι «ψυλλιασμένος/η» για το ενδεχόμενο μιας κλοπής και μην έχεις πολλά πάρε-δώσε με άτομα που δείχνουν μεν «ευυπόληπτα» αλλά μπορεί να είναι από… λαθρέμποροι μέχρι απατεώνες ολκής! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αποκαλυφθεί και μια μεγάλη απάτη που έγινε σε βάρος σου στο παρελθόν.

Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για την υγεία σου ή την αποκατάσταση μιας σχετικά μεγάλης ζημιάς στα υδραυλικά.

3ο δεκαήμερο

Κατ’ αρχάς, φαίνεται να «κλειδώνει» υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα, αλλά και ως προς τα… μετρητά δε θα τα πας καθόλου άσχημα! Τουναντίον, θα έχεις μια διακριτή ευχέρεια κίνησης, «τσιμπώντας» μάλιστα και διάφορα δωράκια, διόλου ευκαταφρόνητα ως προς την αξία τους, χώρια τα ρούχα, και τα αξεσουάρ. Κι όπως ίσως κατάλαβες αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου, όπου νομίζεις, όντας μάλλον ο πιο ευνοημένος/η του ζωδίου σου και χωρίς «αστερίσκους» να σε προβληματίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved