Οικονομικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η διατήρηση των ισορροπιών ανάμεσα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου και τη χρηματοδότηση ενός νέου πρότζεκτ, είναι το βασικό ζητούμενο μέχρι τα γενέθλιά σου κι όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις μια χαρά! Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια αποζημίωση ή κληρονομιά που θα σου «λύσει τα χέρια»

Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, το σκηνικό που στήνεται στη ζωή σου τα έχει… όλα, με τις πολύ καλές στιγμές να εναλλάσσονται με τις… άλλες, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να μείνεις «ρέστος/η» για μεγάλο διάστημα, αφού μόλις θα χάνεις ή θα ξοδεύεις κάτι, το σύμπαν θα στο ισοφαρίζει! Και τελικά εκείνο που θα σου μείνει είναι η αίσθηση πως «έκανες τη ζωή σου».

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Από τη μια σε… γυροφέρνουν απατεώνες ή «αιθεροβάμονες» κι από την άλλη τίποτε το «νορμάλ» δεν προμηνύεται μέχρι τα γενέθλιά σου. Αν όμως κινείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο, τότε το πράγμα αλλάζει, αφού θα «σκίσεις» με τις εμπνεύσεις και το έργο σου. Επιπλέον, στα συν της περιόδου είναι μια ρύθμιση για τα περιουσιακά σου.

Η παραπάνω περιρρέουσα ατμόσφαιρα παραμένει και μάλιστα «διογκώνεται» μετά τα γενέθλιά σου, οπότε πρόσεξε πολύ, μήπως «τσιμπήσεις» σε ένα δόλωμα, πέφτοντας εντελώς στην «φάκα» που θα σου έχουν στήσει για δήθεν «αμύθητα» κέρδη. Συνεργασίες λοιπόν και χρηματιστήριο… γιοκ, αλλά στις τέχνες εξακολουθείς να έχεις ούριο άνεμο! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται «μαζεμένα» έσοδα και έξοδα, εναλλάξ.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι εξελίξεις θα είναι σχετικά απρόβλεπτες, με τα υποτιθέμενα «σίγουρα» να χάνονται, για να αναπληρωθούν ωστόσο από απρόσμενα έσοδα. Μαζί με αυτό πηγαίνει και η απόκτηση κάποιων ειδών πολυτελείας ή τέλος πάντων όχι βασικής ανάγκης. Κι εσένα, βέβαια, σε συμφέρει να κινηθείς «ασύμβατα», κάνοντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις!

Μετά τα γενέθλιά σου, τα… πλούτη σε ακολουθούν, με συνέπεια να κάνεις πολλές αγορές, μαζί τους όμως έρχονται και κάποιοι «επιτήδειοι» που σκοπεύουν να σε ξαλαφρώσουν με το ζόρι, γι’ αυτό έχε τον νου σου και μην ξεγελαστείς και «ξανοιχτείς» πιστεύοντας πως «θα πιάσεις την καλή». Οι υποσχέσεις που σου δίνονται κρύβουν παγίδες ή πρόκειται για ουτοπίες που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved