Οικονομικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Σκορπιού ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Οι αλλαγές και οι ανατροπές ισορροπιών που δρομολογούνται σίγουρα σε «ξεβολεύουν», πέραν τούτου όμως δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αντίθετα, θα διαπιστώσεις πως ο νέος σου ρόλος έχει και σημαντικά πλεονεκτήματα που δεν υπήρχαν πριν. Μη μείνεις, λοιπόν, στον τρόπο που διάλεξε η ζωή για να σου δείξει πως τίποτε δεν κρατά αιώνια, αλλά εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μετά τα γενέθλιά σου, θα έχεις ακόμη περισσότερη τύχη και μόνο κάποια θέματα υγείας μπορεί να σε προβληματίσουν.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, οι καταστάσεις «σε πάνε» και με εξαίρεση τις ανατροπές που δρομολογούνται στις συνεργασίες σου και μπορεί να σε βάλουν σε νομικούς μπελάδες, έχεις τη δυναμική και την τύχη για να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Κινήσου μόνος/η σου λοιπόν και δεν θα χάσεις!

Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, το «παιχνίδι» σκληραίνει και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη… μαεστρία στη διαχείριση δύσκολων και «βρώμικων» καταστάσεων, ξέρεις όμως από αυτά…

3ο δεκαήμερο

Στην περίπτωσή σου ισχύει το «ο τολμών νικά» και μέχρι τα γενέθλιά σου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να διαπιστώσεις πως μια ριψοκίνδυνη τοποθέτηση χρημάτων ή ένα ανάλογο εγχείρημα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, ίσως πρώτα χρειαστεί να χαλάσεις κάποιες καρδιές και να σπάσεις συνεργασίες που σε κρατάνε πίσω. Η χρονιά σου, λοιπόν, δε θα είναι ήρεμη, αλλά θα αποδώσει καρπούς, με εσένα να είσαι πάντα «μάχιμος/η»!

Μετά τα γενέθλιά σου, δε, θα είσαι και πολύ πιο τυχερός/η, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάς το χρήμα, αφού θα σε κυνηγά αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved