Οικονομικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ζυγού ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

«Στριμωγμένα» θα είναι τα πράγματα μέχρι τα γενέθλιά σου και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική, περιορίζοντας τις αγορές σου στις εντελώς αναγκαίες και πουλώντας ενίοτε ό,τι δε σου χρειάζεται.

Στο «πλάνο» είναι και περιουσιακά ζητήματα, με την όποια λύση να παραπέμπεται στις… καλένδες, αφού θα προκύψει αδιέξοδο!

Μετά τα γενέθλιά σου πάντως θα έχεις περισσότερες εναλλακτικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκλείψουν τα προβλήματα. Θα έχεις, ωστόσο, στήριξη από άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από μια νομική απόφαση.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το πρώτο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι η ενδεχόμενη εμπλοκή σου με «κυκλώματα», στην μορφή κάποιου είδους συνεργασίας, αφού τίποτε καλό δε θα βγει από αυτό, ίσα-ίσα που θα μπλέξεις χειρότερα. Πρόσεξε, λοιπόν, με ποιους/ες κάνεις «κονέ» και… χειραψίες! Από την άλλη πλευρά όμως, αν ταλαιπωρείσαι ήδη από μια τέτοια εμπλοκή, το «απόστημα» θα σπάσει κι εσύ θα ελευθερωθείς, έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Όχι, βέβαια, πως τα πρώτα σου βήματα θα είναι εύκολα, αφού ο δρόμος σου, μετά τα γενέθλιά σου παραμένει σχετικά δύσβατο, θα έχεις, ωστόσο, διακριτές βοήθειες από άλλους, ενώ αν η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε οι κόποι σου θα αμειφθούν, έστω και σε… δόξα στο αρχικό στάδιο.

3ο δεκαήμερο

Παρά τις «ύποπτες» συνεργασίες που σε περιτριγυρίζουν, μέχρι τα γενέθλιά σου η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη ως προς τις «μεγάλες δουλειές» και αρκετά… συμπαθητική σε σχέση με εκείνα που χρειάζεσαι για να περνάς καλά. Αναμένεται μάλιστα να αποκτήσεις μια πληθώρα από ρούχα και αξεσουάρ.

Μετά τα γενέθλιά σου, πάλι, θα αρχίσει να… αχνοφαίνεται το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στις επιλογές σου, κάτι που θα έχει αναζωογονητική επίδραση, αν πάρεις από μόνος/η σου τη σχετική απόφαση, χωρίς να περιμένεις να βουλιάξει το «πλοίο». Και σε κάθε περίπτωση, θα έχεις τη στήριξη τόσο του κοινού, όσο και κάποιων παραγόντων που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved