Οικονομικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ο Ουρανός σε έχει πάρει στο… κατόπι και μέχρι τα γενέθλιά σου εκείνο που μπορείς να περιμένεις είναι το «απροσδόκητο», κάτι που σημαίνει ότι πρώτον τίποτε δεν είναι σίγουρο και δεύτερον είναι προς το συμφέρον σου να το προκαλέσεις εσύ, αλλάζοντας ρότα και «κυνηγώντας» μια προοπτική που δείχνει μεν ανεδαφική, αλλά τελικά θα αποδειχθεί «σούπερ». Αντίθετα, αν «κάτσεις στα αβγά σου», από αυτά που περιμένεις κι έχεις προγραμματίσει δε θα πάρεις… τίποτα!

Το ίδιο κλίμα υπάρχει και μετά τα γενέθλιά σου, με την προσθήκη, ωστόσο, μιας δυναμικής, που θα εκπλήξει φίλους και εχθρούς ως προς τα αποτελέσματά της. Όσο περισσότερο τολμήσεις, λοιπόν, τόσο το καλύτερο για σένα.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Τόσο πριν, όσο και πολύ περισσότερο μετά τα γενέθλιά σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και το μόνο ζήτημα που τίθεται είναι μια σωστή διαχείριση από πλευράς σου, συγκρατώντας κάπως την τάση σου για «μεγαλεία». Υπάρχουν ωστόσο και κάποια θέματα υγείας που πρέπει να φροντίσεις, ιδιαίτερα μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο.

3ο δεκαήμερο

«Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες» μέχρι τα γενέθλιά σου, αφού ούτε η τύχη σου «σε πάει», ούτε τα έξοδα μειώνονται, αντίθετα, είναι πιθανό να σου προκύψουν έκτακτες ανάγκες που η κάλυψή τους δεν παίρνει αναβολή.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο και μένει το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας κυρίως να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο. Ακόμη όμως κι αν βρεθείς προσωρινά «στον άσσο», θα έχεις και την δεύτερη και την… τρίτη ευκαιρία σου να «ρεφάρεις»!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved