Οικονομικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιεστικά και δύσκολα, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι. Αντίθετα, όμως μπορείς να αποκομίσεις κέρδη από πωλήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμίσεις παλιά χρέη σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην επιδιώξεις μια συνεργασία, αφού θα είσαι ο/η «ριγμένος/η» της υπόθεσης.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, θα έχεις καλύτερη τύχη και περισσότερες ευκαιρίες, ενώ δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου και την απόκτηση κοσμημάτων, να προσέχεις ωστόσο τις… απομιμήσεις!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου και παρά τις πιέσεις του Κρόνου, που σε… τηρά από απέναντι, θα βρεις τον τρόπο να αντεπεξέλθεις στα προβλήματα, ίσως, μάλιστα, υπερκαλύψεις το πλάνο σου, με το άγχος και την αγωνία σου να δικαιώνονται. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις καλή δουλειά σε επικοινωνιακό επίπεδο, διευρύνοντας το πελατολόγιο και το target group σου.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το μόνο που μπορεί να «πιάσει τόπο» είναι ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα από όλα αυτά που δε χρειάζεσαι πια ή σου είναι βάρος. Αντίθετα, κάθε οικονομικό «άνοιγμα» δε θα ευοδωθεί.

3ο δεκαήμερο

Οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι και το «κλειδί» της επιτυχίας σου μέχρι τα γενέθλιά σου, ενώ αν κάνεις κάτι που απευθύνεται στο κοινό, η επιτυχία σου είναι βέβαιη. Παράλληλα, φαίνεται να «ψήνεται» μια ολοκληρωτική στροφή όσον αφορά στην καριέρα σου ή τις μέχρι τώρα προτεραιότητές σου και σε αυτήν την επανεκκίνηση θα έχεις τον Πλούτωνα με το μέρος σου, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αρκεί βέβαια να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού η τύχη σου θα αλλάξει προς το χειρότερο και δε θα αποφύγεις κάποια αναγκαία έξοδα, αλλά και μια περίοδο σχετικής στέρησης.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved