Οικονομικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Διδύμου ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, λειτουργείς με κεκτημένη ταχύτητα και σίγουρα κάποιες από τις πρωτοβουλίες σου θα αποδώσουν άμεσα. Επιπλέον, αν η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, θα έχεις μια σημαντική επιτυχία, που θα ισοφαρίσει τυχόν απώλειες ή αναγκαία έξοδα, προερχόμενα από... Κρόνο μεριά, σε κάθε περίπτωση όμως ευνοούνται οι πωλήσεις.

Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου γίνεται ακόμα καλύτερη κι ίσως αποκομίσεις οφέλη από μια συνεργασία ή μια νομική απόφαση. Μόνο στα περιουσιακά σου αναμένονται διαμάχες, ενώ μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα για το σπίτι.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το ενδεχόμενο μιας εξαπάτησης ή μιας όλως διόλου «ουτοπικής» επένδυσης… πλανάται πάνω από τη ζωή σου και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες. Μπορεί, ωστόσο, να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση, με το ζητούμενο να είναι η σωστή διαχείριση από πλευράς σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το να πας για περισσότερα, αφού θα χάσεις κι αυτά που έχεις. Κάνε συντήρηση δυνάμεων και αποταμίευση, λοιπόν…

Μετά τα γενέθλιά σου, παραμένει μεν το «θολό τοπίο», θα έχεις ωστόσο κι εσύ την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να βγάλεις χρήματα «από το τίποτα». Επιπλέον, αν προκύψει μια διαμάχη, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένονται ξαφνικές αλλαγές και είναι πιθανό να περάσεις απότομα από το «έχω» στο «δεν έχω» και αντίστροφα. Φαίνεται, ωστόσο, να το… γλεντάς κανονικά, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις προβείς σε διακεκριμένες σπατάλες για να εξυπηρετήσεις ανάγκες, που δεν είναι από τις βασικές σου.

Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου μεν «ανοίγει», πρόσεξε όμως, μην παρασυρθείς σε μια άστοχη επένδυση, ενώ αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α, έχε το νου σου, μήπως το σκάσει με τα λεφτά! Αν, πάλι, ασχολείσαι με επιχειρήσεις, φαίνεται να κυκλοφορεί πολύ «μαύρο χρήμα» και πολλές… οφσόρ, αλλά αν δεν ξέρεις από αυτά, μη μπεις καν στη διαδικασία, αφού «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Αντίθετα, μια πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή είναι να κερδίσεις φοροαπαλλαγές, μέσα από αγαθοεργίες.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved