Οικονομικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ταύρου ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου προέχει το να σταθεροποιήσεις την κατάστασή σου, κάτι που μπορείς να πετύχεις ανεξάρτητα με τα πρώτα δείγματα… ψυχρολουσίας, που «βιάστηκε» να σου στείλει ο Ουρανός, δίκην χαιρετισμού! Φαίνεται, μάλιστα, πως θα έχεις και τα «τυχερά» σου, όχι όμως σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σου, αφού ο Κρόνος θα σου δημιουργήσει αρκετά τεχνικά προβλήματα, που σίγουρα θέλουν το… μπαξίσι τους!

Μετά τα γενέθλιά σου, όμως φαίνεται πως το σύμπαν –με τους εκπροσώπους του επί της γης- συνωμοτεί εναντίον σου και πέρα από τα ξαφνικά και τις ανατροπές που σου φέρνει ο «σεισμικός» Ουρανός, θα χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε μάλλον δόλιες ή «απατεωνίστικες» δουλειές που σκαρώνουν ο Ποσειδώνας με τον Άρη και το κακό είναι πως εδώ ο Δίας δε βοηθά, ίσα-ίσα που… επαυξάνει! Τίθεται, λοιπόν, ζήτημα εμπιστοσύνης και με αυτήν την σκέψη να πορευτείς, αφού «όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά»!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η ζωή σου εξελίσσεται σε στιλ «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει», αφού ακόμη και τα λάθη ή οι αστοχίες σου δεν έχουν ουσιαστικό κόστος. Αν, μάλιστα, θες «να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα», να η ευκαιρία, που μπορεί (ακόμη) να έρθει και με την μορφή μιας συνεργασίας!

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, τα «ανοίγματα» δεν είναι το ίδιο ασφαλή, ίσα-ίσα μάλιστα που μπορεί να πέσεις θύμα μιας «ξεγυρισμένης» απάτης, προσπαθώντας να γίνεις πιο πλού

σιος/α.

Άσε, λοιπόν, τις «Σειρήνες» να τραγουδούν και το πολύ-πολύ δέσου στο κατάρτι σαν τον Οδυσσέα!

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας σε ακολουθεί πιστά μέχρι τα γενέθλιά σου, φαίνεται μάλιστα πως θα πάρεις κι ορισμένες νικηφόρες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση. Επιπλέον, μια συνεργασία αλλά και η καλύτερη δικτύωσή σου θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει προς το χειρότερο κι επειδή πρόκειται να «στριμωχτείς» αρκετά, φύλαξε για να έχεις και βέβαια μη δανειστείς, ούτε να δανείσεις. Στο πρόγραμμα είναι και μια περιουσιακή διαφορά που πέρα από το ότι θα χαλάσει τη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, ενδέχεται να σου στοιχίσει και σε χρήμα, αφού… κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved