Οικονομικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Κριού ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τα… λιγότερα, αφού ό,τι και να βγάλεις παραπάνω, θα τα «καταπιεί» το… απύθμενο πηγάδι των υποχρεώσεων! Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να αγωνιστείς, ώστε να διασώσεις τουλάχιστον τα αναγκαία, χωρίς όμως να σου μπουν στο μυαλό ιδέες περί… πλουτισμού!

Μετά τα γενέθλιά σου βέβαια, το κλίμα αλλάζει και πρώτα απ’ όλα δικαιούσαι να αναζητήσεις οφέλη από την οικογένειά σου ή την αξιοποίηση ακινήτων. Από εκεί και ύστερα, μένει να διαπιστώσεις πόσο… εύκολα μπορείς να σπαταλήσεις το περίσσευμά σου, ζώντας σε έντονους ρυθμούς, πολύ περισσότερο αν έχεις και ερωτικό κίνητρο. Μην σκας όμως, αφού το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» κι όπως τα δίνεις, έτσι, θα τα πάρεις από αλλού. Μόνο στην δουλειά σου πρόσεξε γιατί κυκλοφορούν άτομα που θα καταχραστούν την εμπιστοσύνη σου.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου καλό είναι να μην ξανοιχτείς, αφού το… μάτι του Κρόνου σε θωρεί, επιτρέποντας μόνο πωλήσεις και τη διάθεση αποθηκευμένου υλικού. Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή, δηλαδή, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως… Αν τώρα είσαι γεννημένος/η προς το τέλος του δεκαημέρου, σίγουρα δε μπορείς να αγνοήσεις το «φλερτ» του Πλούτωνα, που σε κατευθύνει σε μια ριζική μεταβολή, αρχικά στην καριέρα σου και κατ’ επέκταση στις απολαβές σου. Ίσως, μάλιστα, περάσεις ένα διάστημα που θα είσαι «στο πουθενά» αλλά ο Πλουτωνάκος έχει φυλάξει για σένα ένα νέο ξεκίνημα, οπότε μην απελπίζεσαι.

Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, οι δυσκολίες εμπλουτίζονται και με το σοβαρό ενδεχόμενο μιας κλοπής ή απάτης σε βάρος σου, οπότε έχε τον νου σου, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφήνουν πολλές υποσχέσεις, «πατώντας» πάνω στις αδυναμίες σου και την προοπτική να πλουτίσεις γρήγορα και άκοπα. Τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται για σένα και μην «τσιμπάς»!

3ο δεκαήμερο

Αν είσαι γεννημένος/η στην αρχή του δεκαημέρου, τότε ο Πλούτωνας, αλλά και ο Ουρανός θα σε βάλουν -αργά ή γρήγορα- στη διαδικασία να μηδενίσεις τα όσα έκανες μέχρι σήμερα, κάτι που αναπόφευκτα θα έχει συνέπειες και στις οικονομικές ισορροπίες σου. Αργότερα, βέβαια, μπορεί να ευγνωμονείς το σύμπαν για τον «εκβιασμό» που σου έκανε, σε πρώτη φάση όμως σίγουρα θα δυσανασχετήσεις! Από την άλλη πλευρά, δε θα σου λείψουν οι βοήθειες και τα «τυχερά», αφού ο… περσινός Δίας στον Σκορπιό δεν έχει τελειώσει ακόμη μαζί σου.

Το «έργο», μάλιστα, συνεχίζεται και μετά τα γενέθλιά σου, με το ζητούμενο, από πλευράς σου, να είναι η λογική διαχείριση, αφού μια ροπή προς τις σπατάλες θα την έχεις.

Επιπλέον, αν συνεργαστείς με κάποιον/α, να ξέρεις πως θα έχετε… κακά ξεμπερδέματα, ίσως και δικαστήρια, όσο κι αν αρχικά όλα δείχνουν «σούπερ».

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved