Ερωτικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019!

Ερωτικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η χρονιά θα ξεκινήσει με πολύ δυνατούς ρυθμούς και θα σε απογειώσει σε πολλά επίπεδα. Επιτέλους, η τύχη σου θα ανοίξει και θα γίνονται πράγματα γρήγορα, εύκολα, αλλά και με πρωτόγνωρο τρόπο για τα δικά σου δεδομένα.

Σίγουρα θα έχεις μεγάλη ώθηση σε όλα τα επίπεδα, από το επαγγελματικό και το κοινωνικό μέχρι το ερωτικό. Η στάση που θα έχεις θα είναι ανοιχτή και πιο φιλική, αλλά εξ αιτίας της θα βρεις το ιδανικό άτομο για σένα, που θα είναι η χαρά της ζωής. Η σχέση με τον Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι μοναδική, οπότε να περιμένεις κάτι καλό να βγει από εκεί. Η δημιουργικότητα και η καλοπέραση θα είναι τα κύρια ζητούμενά σου γιατί έχεις κουραστεί πλέον από τα πολλά σκαμπανεβάσματα. Το να τα βλέπεις όλα από τη θετική τους πλευρά, θα ευνοήσει και την ερωτική σου ζωή γιατί δε θα έχεις εκείνη την ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά. Αντίθετα, θα περνάς όμορφα και θα θέλεις να μοιράζεσαι. Αν έχεις πάρει απόφαση για οικογένεια και για κοινωνική άνοδο, ο Αιγόκερως θα στα προσφέρει.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε αναζωογονήσει, θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές και θα σε σπρώξει να ανανεωθείς ακόμα και εμφανισιακά. Με το εξτρίμ look εκφράζεις τη μοναδικότητά σου και τώρα είναι η ευκαιρία σου καθώς θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και ανοιχτός/η προς όλους και όλα, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα στα θέματα καρδιάς.

ΕΡΩΤΑΣ & ΧΡΗΜΑ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 2019; ΜΑΘΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ο Κριός θα είναι μια πολύ εύθυμη νότα για σένα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνεις μαζί του γιατί πιθανόν να θέλεις μεγαλύτερη σταθερότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην προσωπική ζωή σου. Τα εφήμερα, αυτή τη χρονιά δεν θα σε ενδιαφέρουν και θα αναζητάς την ποιότητα ακόμα και στο συναίσθημα.

Ο Ταύρος θα σου ασκήσει μεγάλη έλξη και δεν θα είναι εύκολο να του αντισταθείς γιατί θα ξυπνήσει μέσα σου επιθυμίες και ένστικτα. Το ζήτημα είναι να μπορείς να συνταυτιστείς. Ο έρωτάς σας πάντως θα είναι πολύ μεγάλος και δυνατός, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Με τον Καρκίνο μέσα στον Ιούνιο θα υπάρχουν κόντρες και επιθετικές διαθέσεις, λόγω της υπερευαισθησίας του, σε συνδυασμό δε και με τα οικογενειακά θέματα θα ζοριστείς αρκετά. Να θυμάσαι ότι αν υπάρχει αγάπη, πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και τις αξίες, αφήνοντας στην άκρη εγωισμό και κυρίως ψευδαισθήσεις. Ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας για να κερδίσεις έναν Λέοντα και να είστε μαζί. Πάντως, σε γενικές γραμμές, τα όποια προβλήματά σου θα εξαφανίζονται εύκολα γιατί έχεις εύνοια.

Τον Σεπτέμβριο μπορεί να γνωρίσεις έναν/μία Παρθένο μετά από ένα business meeting και να έρθετε πιο κοντά. Όλα θα εξαρτηθούν, όμως, από το πόσο έχεις αλλάξει τα πρότυπά σου κι αν το μοντέλο σχέσης που αναζητάς είναι διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Όπως και να έχει, θα υπερισχύσει η αισιόδοξη φύση σου και θα ανοιχτείς σε καινούργιες γνωριμίες. Η διορατικότητα αλλά και οι οξυμένες αισθήσεις σου θα σε βοηθήσουν να ξαναενωθείς με τον Σκορπιό, που καραδοκεί. Είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός αλλά θα πρέπει να δεθείς στο άρμα του.

Η χρονιά θα κλείσει με μια καινούργια απόλαυση, ενώ αν έχεις επαγγελματικές φιλοδοξίες, θα ταιριάξετε υπέροχα με ένα Αιγόκερω.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved