ΥΔΡΟΧΟΟΣ New Year's Resolution: 2018 συμβιβασμούς θα κάνω, αλλά ούτε έναν που να σε βολεύει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ New Year's Resolution: 2018 συμβιβασμούς θα κάνω, αλλά ούτε έναν που να σε βολεύει!

Σχεδόν δεν το πιστεύω ότι θα δώσω αυτή την υπόσχεση για φέτος. Βρε, μήπως κι έχω αρχίσει να χάνω τα λογικά μου;

Τέλος πάντων, θα σας την πω: φέτος σκέφτομαι να κάνω… μερικούς συμβιβασμούς! Πέσατε από την καρέκλα σας; Εγώ να δείτε τι έπαθα.

Κάθισα και σκέφτηκα, που λέτε, ότι ίσως η ζωή μου γινόταν λίγο πιο εύκολη, εάν έκανα μερικούς συμβιβασμούς, έστω και μικρούς.

Παράδειγμα: μου λέει κάποιος κάτι που με βγάζει από τα ρούχα μου. Αντί να ανεβάσω πίεση και το αίμα να φτάσει στο υπέροχο κεφάλι μου, λέω να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι είναι απλά… ζωντόβολο και να προχωρήσω με την ατίθαση ζωή μου.

Άλλο παράδειγμα: κάνουμε μίτινγκ στη δουλειά (λατρεύω τα μίτινγκ, παρεμπιπτόντως, είναι η ώρα που θυμάμαι γιατί μισώ τα άντερα συγκεκριμένων ατόμων) κι ενώ λέω τη λαμπρή ιδέα μου, πετάγεται κάποιος, ωσάν… το ελατήριο, να με κοντράρει. Όχι, δεν θα τον σταυρώσω: θα αποδεχτώ το γεγονός πως το να διαφωνήσει κάποιος μαζί μου είναι στατιστικά πολύ πιθανό κι αφού το κάνω αυτό, θα συμβιβαστώ, επίσης, με το ότι πρόκειται περί λοβοτομημένου ηλιθίου, που για κάποιο λόγο –που με ξεπερνάει- του επιτρέπεται ακόμα η συμμετοχή σε μίτινγκ.

Μα πόσο πιο cool και μπροστά μπορώ να είμαι το άτομο; Πόσο;

Θα σκίσω και φέτος… ράμματα κατά προτίμηση. Αλλά πάντα, αφού συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δε γίνεται αλλιώς…

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved